Vælg en side

Divisionsholdet havde mandag eftermiddag første træningspas som forberedelse til den kommende, spændende sæson i 2. division. Med i træningen var angriberen Omar Roshani, som dermed vender tilbage til B.93. Tirsdag  kommer endnu en ny spiller, der også er tidligere B.93’er, idet forsvarsspilleren Mads Nielsen har indgået aftale om at vende tilbage til B.93.

22-årige Omar Roshani var ungdomsspiller og spillede fra 2011 til 2014 30 kampe og scorede 6 mål på 1. holdet. Før forårssæsonen skiftede Omar til Hvidovre, men han vender nu tilbage til sin barndomsklub. Omar er en teknisk dygtig, skudstærk og samtidig fysisk stærk spiller, og i B.93 håber vi, at han i den nye trup og med det nye trænerteam for alvor vil udfolde sit potentiale.

Mads Nielsen er 23 år, spillede også hele sin ungdomstid i B.93 og har spillet 56 kampe og scoret 6 mål på 1. holdet frem til 2012. Mads har siden været rundt om Birkerød, Brønshøj og spillede hele foråret på Frems tophold i 2. division øst, men han vender nu tilbage til B.93. Mads spiller helst i midterforsvaret, og han er først og fremmest kendt for sin meget fine sparketeknik, som han bruger både til at lægge lange, præcise afleveringer, lige som han er en skudtrussel så snart, han er omkring 40 meter fra mål.

Velkommen til Omar og Mads.

Et par af spillerne fra forårets trup stopper. Venstre back Jonas Lorentzen har meldt fra, da han ikke kan forene et krævede studium med de mange træningspas. Forsvarsspilleren Markus Leding har meldt fra af samme årsag, og endelig stopper forsvarsspilleren Jason Svensson også.

Vi siger tak for indsatsen til de tre gode spillere og fine kammerater, og vi regner med at se dem i klubben igen.

Den nye cheftræner Morten Rutkjær holdt et kort møde med truppen inden den første træning og forklarede, at han havde to vigtige principper for træningen: Alle skal træne igennem, og så skal det være sjovt. Så enkelt er det.

Yderligere oplysninger

Frank Nielsen
Mobil: 60 64 47 50
frank@b93.dk