Vælg en side

Ercan Demirbas og Jack Castelijns er nye angribere i 1. holdstruppen

B.93 har indgået aftale med to nye angribere, som vil tørne ud for B.93 i den kommende sæson. De to offensivspillere er Ercan Demirbas og Jack Castelijns.

Ercan Demirbas har tidligere spillet i blandt andet Brønshøj og Birkerød. Han er en teknisk dygtig og driblestærk angriber, som også er målfarlig.

Jack Castelijns er 27 år og kommer fra Holland, hvor han har spillet for klubben FC Breukelen, der vandt den hollandske A-række, som er rækken lige under divisionerne. Jack har haft en supersæson i Holland, hvor han scorede 28 mål og lagde op til lige så mange. Jack flytter til Danmark, fordi han har en dansk kæreste, og han har indgået en to-årig aftale med B.93.

Derudover vil B.93’s ungdomslandsholdsspiller Sebastian Czajkowski nu indgå fast i 1. holdstruppen, selv om han fortsat kunne spille U19. Sebastian er kun 17 år, men han har allerede spillet fire kampe i foråret for 1. senior. Sebastian er en hurtig, målfarlig og flittig angriber. Han debuterede i foråret på U18-landsholdet, hvor han indtil nu har spillet tre kampe. Sebastian kom for et par år siden til B.93 fra B1908.