Vælg en side

B.93 Kontraktfodbold ApS er –  på hele klubbens vegne – meget glade for at kunne byde velkommen til vores nye kommercielle direktør Tim Berggren og netværkschef Jann Buchardt.

 

Sammen skal de stå for den fortsatte udvikling af B.93’s kommercielle aktiviteter på tværs af hele klubben, først og fremmest med en stærk fokus på samarbejdet med nuværende og nye sponsors, samt den fortsatte udvikling af vores erhvervsnetværk.

Ole Ringheim udtaler

– I forbindelse med fastholdelse af vore nuværende partnere og sponsorer, mens vi samtidig arbejder stenhårdt på at udvide kredsen af interessenter omkring Aps oi klub, er vi meget glade for at byde Tim og Jann velkommen. De har hver især nogle fine kvaliteter, som komplementerer hinanden rigtig godt, som samlet giver os en stærkere kommerciel profil, både i forhold til vores sponsorer og netværksmedlemmer.

– Tim kender fodboldens verden særdeles godt fra forskellige opgaver i Brøndby, og Jann er allerede et engageret medlem i vores netværk, med stor passion for netop dette. De økonomiske rammer og muligheder, både i og omkring klubben, er særdeles vigtige for at kunne gøre en forskel for alle vore medlemmer, og med et stærk fokus på især vores mange unge piger og drenge, både bredde og elite.

– Så det er essentielt, at vores forretningspartnere føler de er med til gøre en forskel, og at et samarbejde med B.93 er med til at bringe værdi til dem selv og deres kunder.

– Vi er samtidig overbeviste om, også gennem forældre og pårørende, at B.93 har en stærk mulighed for at lukke op for nye interne værdier, til gavn for alle vore medlemmer og trænere.

Tim Berggren udtaler

– Det der gør B.93 spændende for mig, er muligheden for at skabe forandring i en historisk fodboldklub, men med respekt for det klubben er. Jeg er helt afklaret med at B.93 er noget andet end hvad jeg kommer fra, men selv om jeg har været ansat i en Superliga-klub (Brøndby, webred.) i mange år, har jeg stadig været medlem i en tilsvarende størrelse fodboldklub som B.93, og ved at det er en anden størrelse end jeg kommer fra.

– Jeg håber jeg kan lykkes med at kommercialisere, med fokus på sponsorer og flere tilskuere på Østerbro Stadion.

Jann Buchardt udtaler

– Jeg tror fuldt og fast på at vi i B.93 kan skabe et fantastisk givtigt professionelt erhvervsnetværk – hvor kodeordene er kant, humor og modet til at gå tættere på.

– Vi kommer til at adskille os fra traditionelle netværk, da vi tør at være lidt mere personlige. Vi tager nemlig udgangspunkt i den fine kultur, som allerede eksisterer i B.93, at man kommer hinanden ved. Ung som gammel, bredde og elite – vi viderefører den naturlige venlighed og imødekommenhed man altid møder hos alle i B.93.

– Kvaliteten af træningen er altid i top og trænerne er af meget høj kaliber. At der er fuld ligestilling mellem kønnene på banen og vilkårene er de samme, vidner også om en klub, der med sin lange historik, stadig formår at følge med tiden og tør være frontløbere.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto: August Svanborg. Portræt af Ole Ringheim fra arkiv.