Vælg en side

De gamle B.93’ere har succes i Champions League-kvalifikationen

Som mange så på tv i aftes, scorede Bashkim Kadrii et meget afgørende mål til 2-0, da FC København spillede sig videre til næste kvalifikationsrunde om deltagelse i Champions League. Han nappede bolden, viftede en mand af med en hoftefinte og scorede med venstrebenet i det lange hjørne. Værsgo!

Bashkim blev for for uger siden solgt til FCK fra OB, der købte ham i B.93 i 2010. Bashkim har det seneste år været gennem et hårdt forløb med korsbåndsoperation, men vi glæder os i B.93 over at se ham tilbage i den rolle, vi altid har kendt ham i: Som offensiv spiller og effektiv og optimistisk målscorer. Vi siger tillykke fra alle i B.93 og fejrer det med et billede fra 2010, hvor Bashkim endnu en gang havde scoret hattrick for B.93 i en kamp på Østerbro Stadion.

Med i kampen i aftes var også Mathias Zanka Jørgensen, der blev solgt fra B.93 til FCK i 2007 og nu efter et hollandsk eventyr er tilbage i FCK. Det har han lige markeret ved sammen med sine forsvarskolleger at lukke af for scoringer fra det ukrainske hold i to kampe. Det er sådan, vi kan lide at se Zanka. Tillykke også til Zanka.

Og så kom Youssef Toutouh på banen i anden halvleg. Youssef forlod desværre B.93 allerede som drengespiller, men vi glæder os selvfølgelig også over hans succes. Tillykke til Youssef.

Bashkim, Zanka og Youssef: Vi holder øje med jer. I gør klubben ære.

Billeder

Bashkim Kadrii har igen scoret for B.93 i en kamp på Østerbro Stadion i 2010. Han scorede 16 mål i den sæson. Foto: Christian Midtgaard.

 

Og så har vi også et billede af unge Zanka på B.93’s anlæg sammen med U19-målmanden Mo Thegler. Foto: Kenneth Carstensen.