Vælg en side

Humøret var højt fra start. VIP loungen var fyldt med sponsorer, æresmedlemmer og bestyrelsesmedlemmer.

Ole Ringheim introducerede alle i loungen med en fin tale, hvor han blandt andet hyldede vores ældste medlem i klubben, Erik Brenting, der har været medlem siden 1928.

Herefter overtog cheftræner Morten Rutkjær ordet, gennemgik holdets udvikling over det seneste år, og udtrykte hvor glad han var for den støtte holdet har fået igennem det nye lederskab. Morten Rutkjær mener, at det er tydeligt at mærke på banen, hvordan der arbejdes i kulissen på hele tiden at skabe de bedst mulige rammer.

Imens alt dette fandt sted i VIP loungen, begyndte Østerbro Stadion langsomt at blive fyldt op med glade tilskuere. Tribunen blev hurtigt fyldt, og fanklubbens tromme hamrede derudaf fra kampens start. B.93 Fanklub sørgede for, at både unge og gamle tilskuere var i højt humør, og især de unge fodboldhold der var mødt op på stadion sang med og hujede og heppede på bedste B.93-maner.

De 1.410 tilskuere der havde fundet vej til stadion denne aften var virkelig med til at lave en fest, som B.93 ikke har set magen til i mange år. B.93 fremstod i sin helhed som en klub der elsker fodbold.

Festen var en kæmpe succes, og B.93 takker mange gange for den store lokale støtte og opbakningen fra sponsorer, frivillige, fanklub og ledere i forbindelse med forberedelserne til festen.

Læs og se mere

Referat fra kampen.
B.93 TV i forbindelse med kampen.
B.93 TV festaften reportage.
Kampbilleder fra kampen.
Lotteri vinderne.

Venlig hilsen

Jonas_Klausen_200x248pxJonas Klausen
Kommerciel direktør i B.93 Kontraktfodbold ApS
Mobil: 27 50 86 67
jk@b93.dk