Vælg en side

Divisionsholdet starter turneringen lørdag 5. august mod Brønshøj. En spændende kamp for klubbens flagskib, og vi tog pulsen på stemningen omkring 1. senior før dette interessante efterår.

Update, 5. juli 2017: Bemærk også, at pokalkampen ude mod Virum-Sorgenfri er flyttet tilbage tirsdag 8. august efter Hvidovre ønskede at flytte udekampen til fredag 18. august.

Vi bad et par ledende skikkelser omkring 2. divisionsholdet sætte ord på, hvordan de så på efteråret lige nu, før træningskampene er startet:

Cheftræner Sune Lærkedahl Jensen glædede sig tydeligvis

” Vi ser frem til at starte turneringen med mange fede lokalopgør. Det bliver en svær pulje, med en masse kandidater til top 4. De to nye fra DS ser interessante ud og de fem andre er alle traditionsklubber, som alle vil gå benhårdt efter en top 4 placering.”

Anfører Martin Heisterberg så også frem mod starten og udtalte disse ord

“Det bliver sjovt at møde AB og Næstved, som vi ikke har mødt i en del år. Ellers er Københavneropgørene altid underholdende – både Frem, Brønshøj og Hvidovre.”

Sportschef Frank Nielsen, så mere pragmatisk på kampene

Vi starter hårdt ud med tre svære kampe (Brønshøj, AB og Hvidovre), der alle er hold som opruster og har store ambitioner og forventninger. Så vi skal være klar fra start i en række, hvor mange hold kan slå hinanden. Det bliver en tæt pulje, hvor kun de to oprykkerhold (Hillerød og Skovshoved) er ukendte og hvor vi ikke rigtig kender deres niveau.”

Vi vender tilbage med en udtalelse fra ledelsen, når vi nærmer os turneringstart og vil også lave en web-optagelse med Sune Lærkedahl Jensen senere på sommeren.

Se kampprogrammet for efteråret 2017.