Vælg en side

Som det er fremgået af diverse artikler i sportsmedierne (se bla. bold.dk) er der truffet beslutning om at antage en fuldtidstræner til 1. senior.

Vi har i bestyrelsen drøftet denne beslutning indgående. Rudi har haft succes med at samle holdet og har herudover formået at skabe fine resultater med holdet.

Vi vil dog gerne tilbyde spillerne på 1. holdet samt vores mest talentfulde ungdomsspillere en platform, hvor de i højere grad kan udvikle sig individuelt og holdmæssigt. Der skal være mulighed for flere træningssessioner, analyse og samarbejde med ungdomsafdelingen. Dette kræver, at vi har en cheftræner, der er ansat på fuld tid.

Vi er fortsat i dialog med både interne og eksterne kandidater. Vi ønsker at sikre, at 1. holdets nye cheftræner forstår og kan tilslutte sig vores idégrundlag og den offensive tilgang til fodboldspillet, som kendetegner B.93 generelt.

Cheftræneren skal være det sportslige anker og omdrejningspunkt for udviklingen i den professionelle afdeling. Der er tale om en rolle som består af en kombineret cheftræner for vores 2. divisionshold og udviklingschef for det sportslige område for klubben som helhed. På sigt skal der være en mindre kerne af fuldtidstrænere, som skal stå i spidsen for at udvikle klubbens udtryk, forestå intern træneruddannelse og skabe sammenhængskraft i hele talentudviklingskæden. Dette forudsætter en fuldtidstræner.

Vi håber snart at kunne præsentere den nye cheftræner for B.93’s 1. senior.

Kærlig hilsen
Bestyrelsen for B.93 Kontraktfodbold ApS

Yderligere oplysninger

Lars_Luthjohan_Jensen_200x248pxBestyrelsesformand for B.93 Kontraktfodbold ApS
Mobil: 40 28 35 36
llj@b93.dk