Vælg en side

Holbæk – B.93 1-6 (0-2)

0-1 Marcus Salandy-Defour (16′)
0-2 Mikkel Mouritz (29′)
1-2 Malte Sjørslev (57′)
1-3 Andreas Heimer (73′)
1-4 Fredrik Kofoed (79′)
1-5 Sebastian Czajkowski (81′)
1-6 Omar Roshani (straffe 87′)

Holbæk Stadion (SuRi Park)
40 tilskuere.

Den første af tre træningskampe som optakt til efterårssæsonen blev spillet i Holbæk lørdag eftermiddag. Det var en kamp, hvor man ikke skulle lægge for meget i resultatet, da B.93 foretog intet mindre end 13 udskiftninger undervejs, og hjemmeholdet også havde godt gang i karrusellen, men alligevel: 6-1 over et netop nedrykket danmarksseriehold var da værd at tage med.

B.93 var en tand skarpere i første halvleg og kunne gå til pausen med en 2-0-føring efter smukke scoringer af Marcus Salandy-Defour og frisparkshajen Mikkel Mouritz.

Se Mikkel Mouritz’ frisparksperle til 2-0

Efter at have udskiftet samtlige 11 mænd i pausen kom “hold 2” mindre godt fra start i anden halvleg. Holbæk fik reduceret og fik tillige et udligningsmål annulleret for offside.

Men med Andres Heimers 3-1-scoring på et fladt skud kom B.93 ovenpå igen. At cifrene skulle ende med at komme op på 6-1 giver ikke et retvisende billede af kampen som helhed, men Holbæks reservemålmand var stadig sommerferierusten, så den nyoprykkede seniorspiller Fredrik Kofoed, Sebastian Czajkowski og Omar Roshani på straffespark kunne sikre, at en kamp, der længe stod på vippen, endte med tenniscifre.

Desuden bød kampen også på særdeles glædelige gensyn med Jonas Berg og Emil Dyre i 93-trøjen. Udover Frederik Kofoed fik også Morten Fraysse, Søren Nørgaard og Leonel Montano, tre andre nyoprykkede seniorspillere, spilletid. Prøvespilleren Thomas Fraysse (bror til Morten) spillede angriber i anden halvleg.

Holdet i første halvleg

Ronni Raun

Mads Walter
Adam Emme
Morten Fraysse
Jack Wander

Kristian Holm
Mikkel Mouritz
Søren Nørgaard

Marcus Salandy-Defour
Mohammad Ali
Nicolai Olsen

Holdet i anden halvleg

Victor Michaelsen

Jonas Berg
Anton Peterlin
Martin Heisterberg
Emil Farver

Aske Lundsgaard
Leonel Montano (ud 67′)
Sebastian Czajkowski

Emil Dyre (ud 67′)
Thomas Fraysse
Omar Roshani

Indskiftere i anden halvleg

Andreas Heimer (ind 67′)
Fredrik Kofoed (ind 67′)

Kampreferat v) Mads Mazanti. Se også sportschef Frank Nielsens veloplagte live update med flere videoer, fotos etc.