Vælg en side

Nu kan du købe støttebillet til Holstebro kampen på lørdag 27. marts.

Vi har solgt 587 støttebilletter til kampen mod AGF, og du kan stadig nå det. Vi er meget taknemmelige for støtten for såvel AGF-fans som B.93’ere. Halvdelen af indtægten fra støttebilletterne går til Fodboldafdelingens pige- og drengehold.

Salget af sæsonkort er også gået over al forventning, givetvis også støttet af 1. Herreseniors flotte resultater og indsats senest med pointdelingen mod topholdet Jammerbugt FC, pokalbrags sejren over AGF og den imponerende sæsonåbning med 6-2 sejren over Holbæk.

Vi kan som bekendt desværre fortsat ikke have tilskuere til 1. Herreseniors hjemmekampe – og håber derfor du vil være med til at fortsætte successen ved til at købe støttebillet til Holstebro-kampen, der spilles lørdag 27. marts.

Vi håber I vil tage positivt mod dette – og glæder os til vi kan byde jer alle tilbage på Østerbro Stadion igen. Forhåbentlig inden alt for længe.

Køb støttebillet til B.93 vs. Holstebro

Kampen afvikles uden tilskuere i Sundby Idrætspark lørdag 27. marts. Halvdelen af indtægten fra denne støttebillet vil også gå til pige- og drengeholdene i Fodboldafdelingen.

Køb sæsonkort til foråret 2021 eller hele 2021-sæsonen

Køb din støttebillet til B.93 vs. AGF (afviklet torsdag 11. marts)

Du kan også stadig købe støttebillet til AGF-kampen, hvis du ønsker det. Med en støttebillet til AGF kampen støtter du Fodboldafdelingen, da halvdelen af indtægterne går til materialer mv. til pige- og drenge fodboldholdene i B.93.

 

Venlig hilsen

Finn Christensen
Adm. direktør i B.93 Kontraktfodbold ApS
fsc@b93.dk
Mobil: 20 41 23 67