Vælg en side

Se hvordan du kan tjene penge til B.93 herunder, webred.

KanalSport Divisionen – massiv live-dækning og kæmpe betting udvalg på B.93!

KanalSport er ny stolt sponsor af 2. division – KanalSport Divisionen. Det fejrer KanalSport.dk ved at vise et hav af kampe live.

Kanal Sport_RGB_Alternativ_LogoAlene i august viser rækkens nye sponsor 20 ud af 24 hold live, og alle hold bliver naturligvis vist i løbet af sæsonen. Så der er helt fantastisk gode muligheder for at følge B.93.

Som altid i KanalSport Divisionen er der masser af nye unge spillere, gamle rutinerede kræfter og klassiske opgør fyldt med nerve og rivalisering. Med den nye liga-struktur er der tilmed pres på klubberne fra start af, så der er lagt op til en fantastisk sæson.

Du kan også følge KanalSport Divisionen på facebook.

Unikke odds på B.93

Samtidig med at KanalSport.dk giver dig mulighed for at følge kampene live, vil Bet25.dk give dig de allerbedste odds og det suverænt største udvalg af special-spil på markedet, når det gælder KanalSport Divisionen og B.93.

For eksempel kan alle B93-fans lige nu spille på B.93 til at blive bedre placeret end Frem i efteråret til odds 2.30. Du finder som sagt utallige andre spil på lige præcis dit hold. Så skynd dig at opret dig hos Bet25.dk, hvis du ikke allerede er det.

Du kan finde mange flere spil på rækken her.

B.93 får penge

Når du spiller hos Bet25, har du desuden mulighed for at støtte B.93 helt automatisk. Alt du skal gøre er at vælge B.93 som din støtteklub, når du opretter dig, så giver Bet25 nemlig 25% tilbage til B.93. Det kan du læse mere om på klubbet.dk.

Så Bet25.dk og KanalSport.dk giver altså dig en unik mulighed for at komme helt tæt på KanalSport Divisionen, få unikke spil samt det største betting-udvalg og samtidig støtte B.93.