Vælg en side

B.93’s pige/kvindeafdeling har gjort besætningen endnu stærkere.

 

Det drejer sig om to nye folk, Nicolaj Berendt og Emil Bendtsen.

Nicolaj skal være talentchef, hvilket betyder at Frank Petersen, som tidligere havde rollen, bliver målmandstræner og ansvarlig for målmænd i akademiet og på førsteholdet.

Emil bliver assistent på U16 ved siden af cheftræner Anders Bossen, og han bliver fysisk træner, under ledelse af Palin Bal.

Begge to starter i deres nye roller i morgen tirsdag.

Vi bad øverste myndighed og direktøren i B.93 Q ApS, Lauritz Smed, om en udtalelse.

Lauritz smed

Lauritz Smed. Foto: Claus Vandborg.

Lauritz Smed

– Nicolaj Berendt bliver talentansvarlig. Han skal sørge for trivsel og miljø, og skal være ansvarlig omkring vores scouting. Han bliver ansvarlig for opbygning af det nævnte område, og vil være en vigtig person i den daglige sparring med trænerne.

– Nicolaj kan også, i samspil med trænerne, lave træningsprogrammer. Han bliver en dygtig og alsidig tilgang – og en utrættelig ressource. Nicolaj kommer fra et tilsvarende job i indskolingen i FCN (fra U13 og til U16).

– Emil Bendtsen skal arbejde med Anders Bossen på U16 holdet. Emil har den fordel, at han kender vores spillestil og skal blandt andet bidrage med den fysiske del af træningen.

– Emil er kandidat i idræt og sundhed med speciale i konkurrence- og eliteidræt. Han kom til FCN som føl hos mig for 2 1/2 år siden, og har også været omkring blandt andet kvindesenior i BSF.

– Jeg er glad for, at det er lykkes os at forstærke vores afdeling med netop disse to kompetente folk. Jeg er sikker på de bliver en forstærkning for vores afdeling, både sportsligt og menneskeligt.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af bestyrelsesmedlem Benny Gerneke (tv) og Lauritz Smed er taget af Claus Vandborg.