Vælg en side

Så har Divisionsholdet og cheftræner Morten Rutkjær fundet holdets nye assistenttræner, den gode kending af B.93, Sladan Peric.

Sladan Peric har tidligere været ungdomspiller i B.93, men tog til FCK som junior, hvor han i en ung alder blev solgt til FC Schalke 04. Herefter kom tilbage til B.03 i perioden 2002-2004. Siden optrådte han for Herfølge, Vejle og sluttede sin karriere i FC Vestsjælland for to år siden. Læs om Sladan Perics karriere på b93.dk/spillerarkiv.

Sladan har de seneste to år været assistenttræner for FCK’s U-19 hold, og har nu mod på at assistere sin gamle klub og være en del af klubbens nye strategi. Klubben har foreløbig indgået en aftale med Sladan frem til sommeren 2016.

Sportschef Frank Nielsen udtaler:

Sladan er kun 33 år og måtte stoppe sin karriere på grund knæproblemer, men han brænder stadig for fodbolden og dét at gøre en forskel. Han vil være et fremragende supplement til Morten Rutkjær, og vil samtidig tilføre nogle af de værdier, han selv stod for som spiller.

Sladan har med sin flotte aktive karriere en masse erfaring han kan tage med sig og bruge, specielt i forhold til de unge spillere i truppen.

Vi glæder os meget til samarbejdet, og Sladan vil være med allerede på torsdag, når holdet skal spille træningskamp mod FCN’s U-19 hold i Farum Park.

Se træningskamp oversigten.