Vælg en side

B.93 har solgt Robin Dahl Østrøm til OB.

 

Robin (som er født 9. august 2002) fik sin debutkamp for vores 1. senior i pokalkampen ude mod Union, hvilket er hans eneste optræden på vores divisionshold. Han kom til B.93 som U 15-spiller. Siden har B.93 været meget opmærksom på Robins kvaliteter, hvilket andre tydeligvis også har været. Planen er han skal indgå i OB’s U-19 trup til at starte med. Handlen blev en realitet for få timer siden, da Robin bestod det obligatoriske lægetjek.

Vi fik udtalelser fra sportsdirektør Patrick Mtiliga, talentchef Martin Jensen og bestyrelsesformand Lars Lüthjohan Jensen.

Patrick Mtiliga

– Vi er glade og stolte på Robins vegne for hans transferskifte til OB.

– Det er en kompliment til træningsmiljøet og vores dygtige trænere/ledere, som bruger enormt meget tid og energi på vores akademi.

– Robin er en spiller med et stort potentiale, men udover det, er han en fantastisk ambassadør for B.93.

– Vi havde håbet på at kunne beholde ham i en længere årrække, da vores strategi er at vores akademispillere på sigt skal blive en del af 1. senior truppen, men det er klart at vi er nødt til at anskue tingene fra et forretningsmæssigt perspektiv også. Vi ønsker Robin held og lykke.

Martin Jensen

– Først og fremmest er det en anerkendelse af Robin, hans determination, seriøsitet og målrettede arbejde siden vi indgik den første kontrakt.

– Men det vidner også om stor substans i det arbejde, der er blevet lavet i klubben de seneste år, at vi kan sælge en spiller direkte fra akademiet til det bedste U19-hold i landet.

– Vores mål er at udvikle spillere og trænere til højeste niveau, så det er en milepæl for os i vores strategiske arbejde.

Lars Lüthjohan Jensen

– Vi er selvfølgelig kede af at skulle undvære Robin, som vi anser som et meget stort talent. På den anden side har vi landet en rigtig god aftale, som sikrer Robins udvikling og kompenserer klubben på behørig vis.

– Det er fantastisk at se, at satsningen på og professionalisering af vores ungdomsakademi kontinuerligt bærer frugt i form af nye rigtig dygtige ungdomsspillere både til vores eget 1. hold, men også til Superligaklubberne.

– B.93 er på rette vej. Vi ønsker Robin alt held og lykke fremover.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra B.93 arkiv.