Vælg en side

Træningen til sæsonstart den 10. august i Svebølle er for alvor gået i gang

Så er det hårde arbejde frem mod sæsonstarten i 2. division for alvor indledt. Tirsdag aften var der i den bagende varme 23 mand til træning under ledelse af trænerne Giuseppe Favasuli, Morten Hostrup og Nicolas Nielsen. En stor del af truppen har dog allerede været i gang i den forløbne uge, hvor der er gennemført fem træningspas.

B.93’s trup til den nye sæson er ved at tage form, og tirsdagens samling efter træning, hvor spillerne spiste i cafeen, viste, at der er både ambitioner og optimisme forud for sæsonen.

Der er foreløbigt indgået aftaler med cirka 20 spillere. Blandt dem tre nye spillere: Ercan Demirbas, Jack Castelijns og Sefa Ünsal. U19-angriberen Sebastian Czajkowski, der er ungdomslandsholdsspiller, er nu også kommet fast med i truppen. Derudover deltager en håndfuld spillere i de første ugers træning for at se, om de og B.93 vil være det rigtige match. Mere om det senere.

Vi har også sagt farvel til nogle af de spillere, der har ydet en god indsats i de seneste år. Emil Dyre har gennem en årrække ydet en enestående indsats for B.93, men prøver nu lykken i Frem, og derefter regner vi naturligvis med, at Emil vender tilbage til sin gamle klub i den ene eller anden rolle.

Vi siger også farvel og tak for denne gang til Christian Andreasen, der har ydet en 100 procent engageret og pålidelig indsats i forsvaret og på den defensive midtbane og var med til at spille B.93 tilbage i 2. division efter nedrykningen for to år siden.

Angriberen Chris Sørensen er stoppet, da hans knæ ikke kan holde til den belastning, som træning og kamp i 2. division giver, ligesom de rutinerede Mikkel Christoffersen og Christian ‘Krølle’ Nielsen ikke længere er i truppen. Endelig har Morten Hauglund fået et ophold i Brasilien, mens Victor Johannesen er taget til San Diego i en periode. B.93 siger tak for indsatsen til spillerne. I er altid velkomne i klubben og på stadion.

Cheftræner Giuseppe Favasuli ser fortrøstningsfuldt på den kommende sæson, hvor B.93 stiller op med en trup, der har en god blanding af rutinerede spillere og unge spillere med masser af udviklingsmuligheder.

Programmet for træningskampe ser således ud:

Tirsdag den 29. juli kl. 18: B.93 – B.1908
Lørdag den 2. august kl. 11: B.93 – Helsingør.

Begge kampe spilles på Svanemølleanlægget.

Billeder fra træningsopstarten

Fra venstre mod højre: Målmandstræner Nicolas Nielsen, cheftræner Giuseppe Favasuli og assisterende træner Morten Hostrup. Foto: Hans Drachmann.

 

Cheftræner Giuseppe Favasuli i træningstøjet. Foto: Hans Drachmann.

 

Assisterende træner Morten Hostrup. Foto: Hans Drachmann.