Vælg en side

Web-redaktionen har modtaget følgende fra cheftræner Morten Rutkjær. På Mark Bernquists billede, der unægtelig siger mere end 1.000 ord, har Omar Roshani netop scoret til 2-1 fire minutter før tid i sæsonfinalen mod Odder.

Hilsen fra cheftræner Morten Rutkjær, der sætter ord på forårssæsonen

Efter denne fantastiske sæsonfinalesejr sejr i KanalSport Divisionens Kvalifikationsspil er jeg ikke i tvivl om vi er det bedste hold på flere fronter:

Før det første har vi det bedste hold med mange individualister! 

For det andet har vi været anderledes i vores tilgang til  turneringen, hvor vi har arbejdet med ekstremt unge spillere på omkring 18 år. Unge spillere, som har udgjort stammen på holdet, også selvom det var et nedrykningsspil.

For det tredje så har vi, med enkelte udfald, spillet det bedste fodbold i rækken. 

Vi har ganske enkelt haft mange flere strenge at spille på som klub og hold end de andre hold. Vi har turde at spille offensivt og angribe som hold, hvor jeg har oplevet andre hold spillet primitivt og ineffektivt.

Derudover har vi leveret tre spillere fra truppen til diverse ungdomslandshold. Det vidner om at vi satser rigtigt i forhold til de sportslige beslutninger, som jeg tog i starten af året i samarbejde med med den sportslige sektor. 

At tage førstepladsen giver vores hold et forrygende boost til efterårets kampe. Hvis vi derudover får 2. holdet med i Københavnsserien i næste weekend er det en fantastisk ting for klubben og den satsning, vi har haft som trænerteam. 

Jeg vil gerne slutte med at sige tak til alle i teamet omkring holdet. Det har været en fornøjelse.

Yderligere oplysninger

Morten_Rutkjaer_Foraar2016_webCheftræner
Morten Rutkjær
Mobil: 20 64 89 39
mr@b93.dk