Vælg en side

Martin Jensen præsenterer nyt trænertalent.

 

B.93 har fået ny cheftræner for U17-holdet. Det er 23-årige Oskar Moore, som er tosproget (flydende dansk og engelsk) og bor i det indre København. Vi bad Oskar om at fortælle lidt om sig selv og sin trænergerning, og fik en udtalelse fra talentchef Martin Jensen (topfoto).

Oskar Moore

– Jeg er lige blevet Bachelor i International Business fra CBS og fortsætter med at læse videre på min kandidat i Management of Innovation and Business Development på CBS også. Rent fodboldmæssigt blev jeg færdig med A-uddannelsen i januar 2020.

– Jeg fik en hjernerystelse som 18-årig, som gør at jeg er meget lyssensitiv og generelt har nogle mén fra det. Det gør at jeg ofte render rundt på banen med et par solbriller på.

– Min trænerfilosofi er, at jeg skal være med til at dygtiggøre så mange fodboldspillere som overhovedet muligt, og være med til at give spillerene en mulighed for at blive professionelle. Jeg går utrolig meget op i kollektivet, altså team-dynamikken og jeg ser meget frem til at komme i gang med gruppen.

– Indtil videre oplever jeg B.93 fyldt med unge energiske trænere, som er ivrige efter at dygtiggøre sig, og som gerne vil bidrage til et stærkt miljø. Der er nogle meget dygtige mennesker i klubben, som jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde sammen med.

Martin Jensen

– I B.93 er vi både historisk og aktuelt helt fremme på udvikling af både spillere og trænere, og sender hvert år dygtige unge folk videre til de største miljøer i Danmark.

– Derfor er vi også rigtig glade for at have lavet aftalen med Oskar, som er et af de næste lysende trænertalenter. Vi ser frem til at han bliver en del af vores miljø, og til at udvikle ham sammen med Emil og spillerne.

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra arkiv.