Vælg en side

Olcay Senoglu – med kælenavnet “Olle”- indstiller sin karriere.

Efter 141 kampe og 75 mål for B.93, har Olcay besluttet at stoppe sin fodboldkarriere på divisionsplan. Det hele startede netop på eliteplan i B.93 som 15-årig, hvor han var en del af et meget succesrigt juniorhold, som fik sølv i den bedste række.

Efterfølgende har Olcay været forbi klubben af flere omgange, og har nu valgt at slutte af samme sted hvor det hele rigtigt startede. Man kan roligt sige Olcay har været en stor profil i både 1. og 2. division, og derfor også en eftertragtet spiller. Han har ofte været garant for mange mål.

Sportschef Frank Nielsen udtaler

– Jeg er glad for Olle har valgt at slutte  her, hvor det startede. Han er kommet til en moden beslutning om at slutte, mens legen er god, og det har jeg stor respekt for.

– I klubben vil vi gerne sige en stor tak for hans bidrag gennem tiden, han har gjort en forskel når han har været her. B.93 ønsker ham det bedste i et liv, hvor fodbolden ikke kommer til at fylde lige så meget.

Olcay debuterede for B.93 i sæsonen 2004/05, hvor de nuværende trænere Danny Jung og Nicolas Nielsen også var i startopstillingen. Sjov info er at både Danny og Olcay scorede i 4-4 kampen mod Køge.

Vi giver selvfølgelig slutordet til Olcay

– Jeg har valgt at stoppe, da kroppen er slidt, men jeg er glad for at stoppe i netop B.93. Ikke mindst fordi jeg også fik lov at lave et fint mål i min sidste kamp. Vil gerne sige tak til alle mine venner i klubben, for en dejlig tid.

Tak for mange gode år, kampe og mål til altid sympatiske Olcay.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto af Brian Nehm og Mark Bernquist.