Vælg en side

Vi er glade for at kunne præsentere to nye ansatte i B.93 Kontraktfodbold ApS. Dette er en vigtig del af den strategiske plan omkring at bringe struktur og nyskabelse ind i B.93.

Frederikke Rahbek Banke.

Frederikke Rahbek Banke tiltræder som Marketing- og salgskonsulent pr. dags dato og har dette at sige om ansættelsen:

“Min relation til B.93 er ny, men fodboldsporten har jeg elsket og dyrket i godt og vel 10 år, indtil jeg var i starten af 20’erne.

Det kommer egentlig ikke bag på mig, at jeg af små omveje, nu står og skal hjælpe med at formidle et unikt sæt sportslige og menneskelige værdier, som jeg kan stå 100 % inde for.

Det at have et grundlæggende fundament af værdier, der er med til at forme og skabe en rød tråd i alt, hvad du foretager dig, er essentielt både for mennesker og virksomheder, når det handler om udvikling og præstation. Det giver en følelse af tryghed på tværs af en organisation at være bekendt med sit fundament. Om det er til sig selv, sin klub eller en virksomhed, er det et fundament, der skal lægges fra start, og her har B.93 fat i den lange ende.

Jeg vil med mine kompetencer søge at formilde og udbrede kendskabet til B.93 og det forretningsmæssige projekt, og jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med spillere og ledelse, så vi kan komme ud over rampen både sportsligt og forretningsmæssigt. Dette innovative og medmenneskelig projekt, har et potentiale, som kan være med til at præge ikke kun den sportslige sektor, men tilgangen til mennesker i en organisation generelt. Det vil jeg gerne støtte op om.”

Du kan træffe Marketing- og salgskonsulent Frederikke Rahbek Banke på mobil 28 97 67 05 og email frb@b93.dk.

Celina Hilslev.

Celina Hilslev bliver ansat som projektleder pr. dags dato og udtaler:

“B.93 er en spændende klub med rigtig gode rammer, men også plads til udvikling, og netop dette vil jeg gerne være en del af.  

Klubben er specielt interessant for mig, grundet klubbens grundlæggende filosofi om nytænkning og udvikling.

Det er ingen hemmelighed at jeg er helt ”ny” i fodboldverdenen. Jeg har aldrig selv spillet fodbold og de kampe jeg har været til, kan tælles på en hånd. Jeg ser derfor alt med friske øjne, hvilket jeg ser som en stor fordel.

Jeg ser frem til at lære mere om sporten og det store arbejde der foregår uden for fodboldbanen.

Jeg glæder mig til at komme ud og hilse på folk i klubben, høre deres ideer og i en kombination med mine egne, implementere nye spændende tiltag i B.93. 
Min filosofi er at ”godt” ikke er godt nok – hvilket jeg er overbevist om også kommer til at kunne ses på mine resultater.”

Du træffer Projektleder Celina Hilslev på mobil 30 46 70 46 og email celinahilslev@b93.dk.

Kommerciel direktør Jonas Klausen udtaler

Vi I direktionen er utroligt glade for ansættelsen af Celina og Frederikke.

Celina har erfaring som ejendomsmægler, så udover hendes færdigheder til at organisere og arrangere vores VIP- og sponsor events, ser vi frem til hendes arbejde i opsøgende sponsorsalg.

Frederikkes spidskompetence er marketing og kommunikation, Frederikkes erfaringer kommer til at være guld værd for vores strategier og beslutninger på dette område.

Ekstra kræfter er altid kærkomne, især når de er så kvalificerede som både Celina og Frederikke er. Vi går en travl periode i møde, med et kæmpe pokalbrag og et vigtigt oprykningsspil. De ekstra hænder kommer derfor på arbejde med det samme.

Tag godt imod dem begge.”

Yderligere oplysninger

Jonas Klausen
Kommerciel direktør i B.93 Kontraktfodbold ApS
Mobil: 27 50 86 67
jk@b93.dk

 

 

 

B.93 TV

Se Jeppe Hedaa fortælle om B.93’s værdier Kærlighed, Udfordrende indsats og Enkelthed.

B.93 Kontraktfodbold ApS

Se medarbejdere og ledelsen.