Vælg en side

Selskabet bag B.93’s divisionshold, B.93 Kontraktfodbold ApS, er blevet styrket gennem en ny aftale. Aftalen medfører, at selskabets kapitalgrundlag styrkes, og at bestyrelsen udvides og omdannes.

Målet med den nye samarbejdsaftale er at sikre, at 1. senior bliver drevet på et solidt forretningsmæssigt grundlag, som kan skabe grundlag for sportslig fremgang. Samtidig er det en erklæret målsætning at styrke samspillet med 1. senior og hele den øvrige fodboldafdeling, så både divisionsholdet og den samlede klub bliver stærkere til gavn for hele B.93.

Bestyrelsen for B.93 Kontraktfodbold ApS ser efter aftalen således ud:

  • Lars Lüthjohan Jensen
  • William Kvist
  • Ole Ringheim
  • Jeppe Hedaa
  • Steen Müntzberg.

Henrik Engel fortsætter som direktør i selskabet. Tilsvarende fortsætter den sportslige ledelse med sportschef Frank Nielsen og Erling Bøje uændret.

Lars Lüthjohan Jensen udtaler:

Vi ser i bestyrelsen meget frem til at begynde arbejdet med 1. senior i tæt samarbejde med klubben, og med fokus på ungdomsudvikling. B.93 er en traditionsrig klub, og vi er stolte af at kunne få lov til at sætte vores præg på udviklingen. Vi er meget glade for, at det er lykkedes at tiltrække William Kvist som en absolut kapacitet. Både B.93 og FCK ser Williams indtræden som en cementering af et i forvejen rigtig godt samarbejde mellem to traditionsrige københavnerklubber.”

William Kvist udtaler:

Det her er på mange måder den perfekte ”sandbox” for mig i forhold til min uddannelse. Jeg havde egentlig overvejet at tage et semester eller to mere på CBS, men her kan jeg få noget praktisk erfaring med ledelse og bestyrelsesarbejde. Det her er en stor mulighed for mig og jeg kan give noget af den viden, jeg har fra F.C. København omkring talentarbejde og det sportslige videre til B.93. Jeg er først og fremmest FCK-spiller, men det her er en unik mulighed for alle parter til at styrke den i forvejen gode relation mellem B.93 og FCK – og ikke mindst talentarbejdet i København, som B.93 altid har spillet en vigtig rolle i,” siger William Kvist.

B.93 er i øjeblikket placeret som nummer to efter Fremad Amager i den ene af de tre 2. divisionspuljer. Fire hold ligger side om side med 12 point i kampen om at opnå en af de pladser, der giver adgang til forårets oprykningsslutspil.