Vælg en side

Update fredag 24. februar 2017: Kampe, resultater og stilling virker nu igen.

Onsdag formiddag 15. februar skiftede nærværende b93prof.dk site til en ny server. Serveren er en dedikeret server, som vi ikke deler med andre kunder hos vores hosting leverandør Danhost.

Det betyder, at vi nu har mere plads a boltre os på, og at hjemmesiden bliver hurtigere at tilgå fra såvel din computer, tablet og mobil.

Til gengæld skaber server skiftet lidt grå hår hos webmasteren, da vores automatiske feed fra Livescoreshop, som viser resultater, kommende kampe og stillingen under Kampe i topmenuen og til højre på forsiden driller os noget. Det ser ud til vi skal mere ned og rode i koden bag sitet end vi havde håbet på.

Ligeledes er der en hel del kode rundt omkring på sitet, hvor IP-adressen fra den tidligere server fremgår mv., hvilket medfører at sitet faktisk ikke er så hurtigt som det kunne være her og der på nuværende tidspunkt.

Med det blotte øje fungerer hjemmesiden dog som altid på nær kamp feed’et. Kampe og stilling kan indtil da findes hos DBU’s site eller endnu bedre ved at bruge Valdemar Jensens altid opdaterede Google kalender på mobilen, så du altid har kampene med dig og får påmindelser i god tid inden.

Yderligere spørgsmål

Webmaster
Klaus B. Johansen
webmaster@b93.dk