Vælg en side

Holbæk-B.93 0-0.

Holbæk Stadion.
232 tilskuere.

Søndag gæstede B.93 Holbæk i et af forårets store slag om at undgå nedrykning. B.93 måtte til kampen undvære Oliver Drost, der er plaget af en mindre skade i baglåret og Jonas Lorentzen, der kort før kampstart fik rygproblemer. I stedet gled Jason Svensson og Niclas Rønne ind i startopstillingen.

På en tør og knoldet bane, der vanskeliggjorde spil langs jorden, lagde det blåblusede hjemmehold bedst ud, og fik allerede i det første minut en åben mulighed, men Ronni Raun kom godt ud og blokerede forsøget fra en helt fri Holbæk-angriber. I de følgende minutter sværmede Holbæk faretruende om B.93s mål, og først efter en 15-20 minutters spil, da vi ændrede organisationen og stod mere kompakt på banen, kom vi bedre ind i kampen.

Niclas Rønne sendte det første varselsskud mod hjemmeholdets mål, da hans frispark fra en spids vinkel knaldede mod overliggeren. Endnu tættere på kom Miraklet Mirabel, hvis vidunderligt skruede langskud traf indersiden af stolpen og sprang i spil igen. Selv om B.93 nu var ved at få styr på begivenhederne, var hjemmeholdet bestemt heller ikke ufarlige og kunne kort før pausen have bragt sig i front på et fladt skud fra kanten af feltet, hvis det ikke havde været for Rauns fine redning for foden af den ene stolpe.

Indledningen på anden halvleg lignede desværre indledningen på første, hvor det fysisk stærke Holbæk-hold knoklede sig frem mod et vaklende B.93-forsvar. Efter ti minutter slap en Holbæk-angriber på ny alene igennem med Raun, der parerede fornemt, men blev overlistet på riposten. Heldigvis agerede Heisterberg målmand på målstregen og fik med en imponerede fodparade afværget hvad der lignede en sikker scoring.

Men ligesom før pausen kom B.93 bedre med i kampen som halvlegen skred frem. Et frispark fra Miraklet havde Holbæk-målmanden nær tabt i eget mål, Senoglu sendte en nedfaldsbold i feltet over mål med den kolde højrefod, og Rønne fik den største mulighed, da indskiftede Nicolai Olsen spillede ham fri efter en fejlaflevering fra Holbæk-målmanden, der dog gjorde sin skade god igen med en fornem parade af Rønnes forsøg.

Mod slutningen var det dog hjemmeholdet, der pressede på for en scoring, men heldigvis sneg et par nærgående forsøg sig forbi Rauns mål. 0-0 endte slaget i Holbæk, men nerve, dramatik og chancer skortede det ikke på i en fight, der lige så godt kunne have endt 2-2 eller 3-3.

Målmand Ronni Raun, der atter leverede en stor indsats: “Når vi nu ikke kunne score, var det vigtigt, at vi i hvert fald hindrede Holbæk i at få tre points. Og tak til Heister for at redde nullet, da jeg blev passeret.”
MM

På banen:

Ronni Raun

Mads Heidelbach (ud 81′)
Marco Holst
Martin Heisterberg
Jason Svensson

Morten Levinsen (ud 84′)
Danny Mirabel
Bjørn Zabell (ud 66′)
Niclas Rønne
Nico Jørgensen

Olcay Senoglu

På bænken:

Nicolai Olsen (ind 66′)
Victor Johannessen (ind 81′)
Ilir Memeti (ind 84′)
Simon Carstensen
Markus Leding
Frederik Bruhn