Vælg en side

B.93 forlænger kontrakten med løbestærke Niels Morberg, og dermed forsætter ledelsen strategien med at sikre sig egne talenter til fremtiden.

Vi fik en udtalelse fra Niels, men selvfølgelig først ordet til sportsdirektøren.

Patrick Mtiliga

– Det er fornøjelse at kunne meddele at vi har skrevet kontrakt med Niels indtil sommeren 2023.

– Niels er en spiller med et stort potentiale, som på kort tid har udviklet sig enormt meget, hvilket har resulteret i en del spilletid på 1. holdet.

– Det er altid lidt specielt at kunne belønne vores akademispillere med en kontrakt, hvilket er en helt bevidst strategi vi har lagt i håb om at kunne bibeholde og videreudvikle vores unge talenter.

Niels Morberg

– Jeg er super glad for at være i B.93.

– Vi har en god trup og en god stab som gør det muligt at udvikle sig endnu mere, så man en dag kan spille på et højere niveau.

– At blive rykket op fra ungdomsholdene har været okay let, da spillefilosofien og udtrykket er det samme på 1. Senior som på diverse ungdomshold, hvilket er positivt.

Bonusinformation

Niels Morberg er født 20. februar 2001, og han er 182 cm høj.

Midtbanespilleren fik sin debut i pokaldramaet ude mod Birkerød i august 2018, da han startede kampen på bænken (B.93 vandt 3-2 e.f.s.).

Han optrådte som ugens profil i 93 eren i 29. september 2000, hvor han blandt andet kunne fortælle at Thomas Delaney er favoritspilleren, og Niels selv mener at have truppens flotteste hår.

Niels er halvt norsk og kom til B.93 som U15 spiller.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af Christian Midtgaard. Portrætfoto af Claus Vandborg.