Vælg en side

B.93 har fået to spillere på plads til den kommende sæson. Klubben har forlænget kontrakten med en af 93’s store talenter Nicolai Olsen med to år, og så har klubben lavet en aftale med en erfaren klublegende, nemlig Emil Dyre, som har spillet 217 kampe for Divisionsholdet.

Sportschef Frank Nielsen udtaler:

Det glæder mig vi har fået forlænget aftalen med Nicolai Olsen, som har vist sig at have holdbarhed og er inde i en fantastisk god udvikling. Den vil vi gerne bygge videre på og vi tror meget på han kan blive en god profil for os – trods sin unge alder.”

Emil Dyre kender vi jo særdeles godt, og han har allerede trænet med os i en del af foråret. Emil skal tilføre os en masse rutine og kvalitet, og så er han en vigtig kulturbærer – som også skal give en masse til alle vores unge talenter.

Begge spillere er et godt udtryk for vores koncept og filosofi i klubben, nemlig både talentudvikling og rutine. De repræsenterer begge det bedste af vores egen avl.

Emil Dyre har følgende udtalelse til aftalen:

Vi har lavet en aftale der gælder frem til vinterpausen i første omgang. Jeg er super glad for den er kommet i stand og det har været dejligt at komme tilbage til ’93. Jeg er meget motiveret og klar på at komme i gang igen efter min skade, så jeg glæder mig meget til det næste halvår.

Emil Dyre Nielsen jagtes af en Birkerød spiller i udekampen fredag 23. august 2013 (kampen endte 2-2). Foto: Christian Midtgaard.

Nicolai Olsen supplerer:

Jeg er beæret over at skrive en to-årig aftale med klubben. Det er noget både klubben og jeg er rigtigt glade for. Jeg har haft mit gennembrud den foregående sæson, så det gav mening at fortsætte samarbejdet. Jeg har været fem år i B.93 nu, og jeg ser mig ikke andre steder lige nu. Vi har et rigtigt dygtigt hold og nogle gode trænere og ledere, som vi alle tror på kan komme rigtigt langt med.

Nicolai Olsen har netop scoret det hurtigste mål i dansk fodbold. Blot 6,6 sekunder efter bolden var givet op lagde han den ind bag Brabrands keeper efter et smukt overraskelsesangreb. Foto: Christian Midtgaard.

Vi siger tillykke til alle involverede parter. De to spillere er selvfølgelig med, når opstarten til den nye sæson starter med træning på tirsdag 11. juli.

Yderligere oplysninger

Frank Nielsen
Sportschef
Mobil: 60 64 47 50
frank@b93.dk