Vælg en side

Da B.93’s divisionshold startede træningen mandag aften, var der en enkelt ny spiller på træningsbanen. Den 28-årige Niclas Rønne, der i de seneste år har spillet i den næstbedste svenske række Superettan for Landskrona BoIS, er skiftet til B.93, hvor han skal være med til at styrke offensiven.

“Det glæder jeg mig til”, siger Niclas Rønne.

“B.93 er jo en traditionsklub, og en klub, der har et godt potentiale, så jeg kommer for at være med til at vinde, så vi kan kom til at spille i toppen”.

Niclas Rønne er angriber og offensiv midtbanespiller. Han var i sidste sæson fast mand hos Landskrona BoIS og scorede seks mål i sæsonen, der dog skuffende for klubben endte med en nedrykning.

Niclas Rønne begyndte som dreng at spille fodbold i Skovlunde IF, og han blev derefter ungdomsspiller i AB og Brøndby IF, hvor han også som ung spiller var med på bænken i superligaen uden dog at få debut.

Som seniorspiller har Niclas været lidt omkring. Han har spillet for AB, Hvidovre og Roskilde i 1. division, og han har i to omgange spillet i Port Melbourne Sharks i Australien.

Men nu gælder det B.93, som Niclas med adresse på Strandboulevarden bor ganske tæt på, og hvor han kender flere spillere, først og fremmest midtbanespilleren Anders Dahl Simonsen, som han netop har etableret et nyt firma sammen med.

Niclas Rønne betegner 2. division i år med fem-seks nedrykkere som en “grum række”, hvor det gælder om at have vindermentaliteten i orden. Og det glæder han sig til at bidrage til.

“B.93 er jo en klub, der altid har haft stor fokus på de individuelle spillere, men det er vigtigt, hvis man skal  vinde, at der er fokus på holdet”, siger han.

Yderligere oplysninger

Sportschef
Michele Guarini
Mobil: 20 44 55 66
mg@fc1893.com