Vælg en side

B.93 har netop lavet en ny aftale med den rutinerede forsvarsspiller Nicklas Granzow. Han er 27 år og kommer fra HIK, hvor han har spillet siden 2013. Han har tidligere også spillet for Brønshøj og FCN.

Nicklas er tiltænkt rollen som center forsvarsspiller og højre back. Han er en teknisk og taktisk stærk spiller, som arbejder benhårdt og altid levere solide præstationer. Klubben har lavet en 1-årig kontrakt med Nicklas.

Sportschef Frank Nielsen udtaler

Nicklas er en dygtig solid forsvarsspiller som skal være med til at stabilisere og give noget mere rutine til vores bagkæde.

Vi har et ønske om primært at forstærke os med et par rutinerede gode spillere, som skal give vores unge trup mere styrke og rutine. Vi har hentet Kristian Holm fra Holbæk, og nu Nicklas, så er vi ved at være der med en stamme af rutine og en række store talenter. 

Det har været vigtigt for os kun at hente nogle få spillere ind, som skal forstærke vores unge trup og tilføre holdet og klubben noget rutine og kvalitet.”

Nicklas Granzow udtaler

Jeg har fået anbefalet B.93 fra flere mennesker, og derfor har jeg tidligt været målrettet efter at komme til klubben. De spiller en form for fodbold, som jeg godt kan lide, og samtidig er det en elitær klub med gode forhold og en god og seriøs trup.

Jeg kender allerede en del af spillerne, og glæder mig meget til at komme igang og give mit bidrag til den kommende sæson.

Nicklas spiller allerede sin første kamp for klubben i dag lørdag 16. juli kl. 11.00 mod Næstved.

 

Nicklas Granzon skriver under på kontrakten med B.93. Foto: Frank Nielsen.