Vælg en side

B.93 bytter Hasselgreen med Rutkjær i trænerteamet.

 

Grundet tidspres har Peter Hasselgreen (topfoto) valgt at stoppe som assistenttræner for vores 2. divisionshold efter en fantastisk indsats. Peter har altid været et sympatisk bekendtskab, helt tilbage fra dengang han debuterede på divisionsholdet. Det var 1996 mod Fremad Amager – det blev til 20 divisionskampe og et mål.

Hele B.93 siger tak for denne gang, og ønsker Peter held og lykke fremover – vi har heldigvis stadig den glæde at se ham på B.93’s baner som “gammelmandsspiller”.

Det er altid trist at sige farvel til en så vellidt mand som Peter Hasselgreen, men det er til gengæld lidt af et scoop at ledelsen har fået Morten Rutkjær som ny assistent for Danny Jung. Samtidig skal Morten udfylde den vigtige post som transitionstræner mellem ungdom og seniorfodbold.

Som spiller debuterede Morten i 1995, men han er senest mest kendt som træner i B.93. Han sad på cheftrænerposten fra 2015 til december 2016, hvor han blev fyret – dette var fordi klubben ville have en fuldtidsansat træner. Han tog derfra til Bk. Frem, hvor han dannede makkerpar med Danny Jung.

Nu er MR tilbage, og hele B.93 ønsker Morten et stort velkommen tilbage – ingen tvivl om det er et populært valg, ikke mindst hos fanklubben.

Vi bad cheftræner Danny Jung og “Rudi” (MR’s kælenavn, webred.) om at udtale sig.

Danny Jung udtaler

– Grundet tidspres har Peter valgt at stoppe som assistent på førsteholdet. Det er forståeligt, men ikke desto mindre ærgerligt. Peter kom til, da vi ufortjent tabte 3-2 til Dalum i den famøse udekamp i det daværende nedrykningsspil.

– Derfra så vi os ikke tilbage, og har siden mærket en stor fremgang i resultater og ikke mindst træningsmiljø. Med sit fantastiske væsen og dedikation har Peter været en stor del af denne fremgang, og det kan jeg ikke takke ham nok for. Jeg håber at vores veje krydses senere.

– Jeg er selvsagt rigtig glad for at Morten kommer tilbage til klubben og holdet. Vi har gang i noget godt, og det er vigtigt at samle så mange gode mennesker som muligt til at sikre den fortsatte fremgang. Morten har nogle utvetydige kompetencer som træner og menneske, som kan rykke os endnu mere. Især hans tydelighed på banen og måden at interagere med spillerne glæder jeg mig til at drage nytte af.

– Mortens evne til at få det maksimale ud af hver enkelt samt hans arbejde med de unge lovende spillere i klubben, er et stort skridt i retningen af holdets og klubbens videre udvikling. Morten er indehaver af den højeste træneruddannelse, Pro-Licence, og således må vi vel være den eneste divisionsklub med to P-trænere omkring førsteholdet.

Morten Rutkjær udtaler

– Jeg elsker at være tilbage igen. Grunden til jeg valgte B.93 var på grund af samarbejdet med Patrick og Danny, og fordi der er så mange muligheder i klubben.

– Et godt team omkring holdet betyder alt for mig, og disse to gutter var hovedårsagen. Vi skal have det sjovt og give alt til holdet og klubben.

– En anden grund var at B.93 har så mange talenter som er på spring til 1. herreseniorholdet. Dem skal vi hjælpe på vej og det er spændende. Jeg glæder mig til udfordringerne i 2. division, hvor vi vi vil gøre vores yderste til at præstere godt. Jeg har savnet klubben og især fangruppen som jeg glæder mig til at se igen. De er unikke.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra arkiv