Vælg en side

Morten Hauglund. Foto: Christian Midtgaard.

Velkommen tilbage til Morten, der overtager spilletrøje nr. 15 fra Daniel Lindsten, som er stoppet pga. manglende tid for studier og arbejde.

Morten Hauglunds profil fra Palle Banks’ unikke spillerprofil sider lyder:

Morten Hauglund Larsen, f. 05-06-1990 (Oppe Sundby), angriber, 11 kampe/2 mål (2014).

Ungdom: FC Nordsjælland. Senior: Allerød, Frederikssund, Sao Cristovao/Brasilien (2012), Avarta (2012/13) og B.93 (2014/forår>).

Da B.93 i efteråret 2013 mødte Avarta i Espelunden blev det til et nederlag på 3-2. Hjemmeholdets mål til 3-1 blev scoret af Morten Hauglund. For at sikre sig, at det ikke blev gentaget i forårskampen fik man Morten til at skifte til B.93.

Morten er en hurtig og energisk kantspiller, højre eller venstre. Efter at have været med i – stort set – alle træningskampene var Morten klar til sin debut i første kamp i foråret, hvor det på Østerbro Stadion gjaldt et af topholdene, nemlig Næstved. Holdet var:

Ronni Raun – Mads Heidelbach (debut), Marco Holst, Martin Heisterberg, Thomas Høegh – Andes Simonsen, Danny Mirabel, Morten Levinsen – Morten Hauglund (debut), Olcay Senoglu og Oliver Drost (debut). På bænken: Christian Andreasen, Sebastian Czajkowski (debut), Omas Roshani (som alle kom på banen). Ubenyttede reserver: Nicolas Nielsen (målmand), Jason Svensson, Rógvi Poulsen og Victor Johannessen. Træner: Kim Splidsboel.

Det blev til et nederlag på 0-1 selvom B.93 i over en time spillede med en mand i overskud. Der skulle kun gå en uge før B.93 fik den første sejr. Udesejr 3-1 over GVI, og første målscorer var Morten Hauglund. Derved lå B.93 lunt i svinget og kom ikke på noget tidspunkt i nedrykningsfare. Morten scorede et mål mere, det var i hjemmesejren 3-0 over FC Egedal (3-0).

Morten spillede 11 kampe i foråret. Han var plantet på bænken i tre kampe uden at komme ind, bl.a. sæsonens sidste, hjemme mod Avarta. Selvom B.93 vandt 4-1 undgik Avarta nedrykning, da Vanløse ikke kunne udnytte matchbolden i Birkerød (1-2).

Morten var i 2011 på rygsæksferie. Det gav ham mulighed for at spille fodbold i Brasilien i den lille klub Sao Cristovan.

Vi arbejder på at få overblik over Mortens klubforløb.

26. juni 2014 / Palle ‘Banks’ Jørgensen