Vælg en side

Klubben har indgået en ny aftale med en rigtig 93’er.

Unge Mikkel Mouritz Jensen har netop underskrevet en to-årig kontrakt med sin hjerteklub. Mikkel har spillet i klubben siden han var 5 år. Selvom han har haft et kort visit til FCN, vendte han hurtigt tilbage til klubbens U-19 hold i januar, og er nu blevet en fast del af klubbens divisionshold.

Mikkel er en centralt midtbanespiller med et kæmpe stort potentiale, hans styrker ligger klart i hans tekniske evner, hans spark og en fantastisk evne til at se og spille sine medspillere.

Sportschef Frank Nielsen udtaler

Vi er super glade for at skrive endnu en kontrakt med en talentudviklingspille,r som har vist sit talent og sine evner gennem længere tid.

Mikkel er en hårdtarbejdende spiller, som er meget dedikeret og har en jernvilje for at slå igennem. Han viste i foråret sit store talent på klubbens U-19 hold, og i forbindelse med et stort internationalt stævne i Holland besluttede vi os for at satse endnu mere på ham.

Mikkel er en af klubbens egne, og derfor glæder det os ekstra meget vi nu har kunnet tilbyde Mikkel en kontrakt.

Foto fra kontraktunderskrivelsen

Mikkel_Mouritz_Skriver_Under_Med_Nicklas_Aug2016
Her ses Mikkel Mouritz Jensen (tv.) underskrive kontrakten med sin storebror Nicklas (også tidligere B.93’er og nuværende Superligaspiller i FCN).
Foto: Frank Nielsen

Yderligere oplysninger

Frank Nielsen
Sportschef
Mobil: 60 64 47 50
frank@b93.dk