Vælg en side

B.93 forlænger kontrakten med stort talent.

 

Magnus Krogh Hansen (født 21. april 2001) går måske kun i gymnasiet, men på banen har han allerede vist sit værd, og han har nu forlænget sin kontrakt med B.93. Magnus afslørede allerede at han er glad for miljøet i B.93 – som man kan se på denne udtalelse fra hans optræden som ugens profil 7. maj 2019:

– Det jeg holder mest af i ’93 er helt klart miljøet mellem alle trænerne og spillerne. Der bliver arbejdet hårdt og koncentreret, men der er også plads til at man kan have det sjovt, som jeg prioriterer rigtigt højt, udtalte Magnus ved den lejlighed.

Vi bad også sportsdirektør Patrick Mtiliga og cheftræner Danny Jung om udtalelser omkring denne glædelige begivenhed.

Patrick Mtiliga udtaler

– Magnus er en af de spillere, som vi i vinters rykkede op på 1. senior for at fremme hans udvikling. Det har været det helt rigtige valg. Magnus er vokset med opgaven og er et stort forbillede for vores spillere på akademiet.

– Han har allerede spillet flere kampe end vi havde forventet på nuværende tidspunkt og er med til at løfte niveauet både på træningsbanen og i kamp. Det er derfor glædeligt at vi kan meddele, at vi skrevet en ny to-årig aftale med Magnus. Vi håber og tror på, at Magnus på sigt kan blive en af vores nøglespillere på 1. senior.

Danny Jung udtaler

– Magnus er en ung spiller, som indeholder alle de ting vi gerne vil stå for i B.93. Målrettet, seriøs og gode menneskelige egenskaber. Han har gode afslutningsfærdigheder, ivrig dybdeløber og er en god presspiller.

– Vi valgte at tage ham op med førsteholdet i opstarten for at se hvor godt han kunne adaptere til det nye højere niveau. Efter endt forløb var det tydeligt for enhver, at Magnus sagtens kunne begå sig som fuldgyldig førsteholdsspiller (selvom han kun er førsteårs U19-spiller).

– Det har medført mange kampe i foråret – faktisk 9 kampe fra start. Jeg glæder mig vildt meget til at arbejde videre med Magnus.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.