Vælg en side

Kontraktforlængelse med Søren Nørgaard og Lauge Persson faldt på plads i aften.

Vi fik en udtalelse fra en af de to midtbanespillere:

Søren Nørgaard

– Jeg er selvfølgelig super glad for at fortsætte i klubben.

– Min sæson sluttede desværre før tid, da jeg pådrog mig en knæskade i AGF returkampen. Operationen er gået godt, og jeg arbejder nu benhårdt, for at være klar til næste sæson.

– Det er en meget spændende tid at være B.93-spiller i, og vi har en rigtig god og sulten trup, som er klar til at tage det næste skridt og det er jeg selvfølgelig glad for, at jeg fortsat at kan være en del af.

Begge spillere har forlænget med et år, og klubben har store forventninger til de to talentfulde teknikere.

Bonusinformationer

Søren Nørgaard er født 27. december 1998, og har trøje nummer 12. Han er 181 cm høj.

Søren fik sin debut i Dalum 25. maj 2017 i 2. divisions oprykningsspil. Der var en del fra truppen, der var ude med skader og karantæner, som eksempelvis Martin Heisterberg, Aske Lundsgaard, Emanuel Ogude, Peter Bjur og Sebastian Czajkowski. Så man måtte ned på U19-holdet for at hente talentfulde Sø. Kampen endte 1-1.

I 2018/19 sæsonen var Søren Nørgaard fast mand, hvor han fyldte godt på midtbanen. Sø (som er hans kælenavn i truppen) spillede 27 kampe, og imponerende de 25 fra start, og han fik reddet sig ni gule kort.

Lauge Persson er født 9. februar 2000, og har trøjenummer 21. Han er 183 cm høj.

Lauge Persson fik sin debut i den første kamp i 2019, hjemme mod Hillerød, som var med i kampen om top 6. Kampen blev på grund af vejret spillet på den forholdsvis nye kunstbane på Svanemølleanlægget. Det blev et knebent nederlag på 1-2. Lauge startede inde.

I “corona-sæsonen” 2019/20 sæsonen spillede han 18 ud af 24 kampe, langt hovedparten fra start.

Han har spillet i B.93 hele sit (fodbold) liv.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af Christian Midtgaard (vi har desværre ikke foto dagens kontraktforlængelser, så I får jubelfoto i stedet). Portrætfotos af Søren og Lauge er også signeret Christian Midtgaard.