Vælg en side

Mican Atici skriver kontrakt med B.93.

 

Stortalentet har to år i træk toppet topscorer-listen i klubben for henholdsvis  U17- og U19 holdet. Samtidig med kontrakten rykkes Mican op i 1.holdstruppen. Dette sker i direkte forlængelse af klubbens strategi om at udvikle talenter fra eget akademi til 1. holdet.

Talentchef Martin Jensen udtaler

– Det er stort for akademiet, som det er hver gang vi har mulighed for at tilbyde en ung spiller muligheden for at forfølge sine drømme.

– Mican har gennem en lang periode vist, at han kan score mål med begge ben og er i stand til at afgøre kampe og som vi længe har ønsket at lave et godt forløb for.

– Det er en ung mand, der udover at score mange mål, drømmer stort – og det er jeg sikker på vi kan hjælpe ham med at indfri, på vores bedste hold. Der venter et stort arbejde for Mican i den kommende tid, hvor han skal vise han er i stand til at tage næste skridt og etablere sig på 1. holdet.

– Det kræver tålmodighed, hårdt arbejde og sikkert også bump på vejen – men jeg er sikker på vi sammen kan lykkes med det.

U19 træner Lasse Theis udtaler

– Mican er stærk sparketeknisk, hvilket har ført til flere frisparksmål, mål fra distancen, og han har været gennem en god udvikling, hvor han nu også scorer mål efter højintense løb i feltet.

– Han er enormt konkurrence præget og vil vel nærmest vinde for enhver pris. Under kamp kommer dette til udtryk med en vindermentalitet, hvor Mican på mange områder tager et kæmpe ansvar på holdet.