Vælg en side

B.93 er glade for at kunne introducere vores nye samarbejde med med boldbillet.dk, så du fra efteråret 2020 kan købe billet til alle 1. Herreseniors hjemmekampe online. Her kan du altid finde links til aktuelle kampe til salg.

 

Samarbejdet med boldbillet.dk er blandt andet etableret, fordi det af sikkerhedsmæssige årsager er anbefalet, at vi ikke længere håndterer kontanter på Østerbro Stadion som et hygiejne-tiltag i forbindelse med corona-pandemien.

Udover at samtidig kunne tilbyde en bedre og hurtigere entre oplevelse for alle, kan vi også samtidig mere effektivt leve op til myndighedernes krav i forhold til forsamlinger og kommunikation.

Det er stadig muligt at købe billet ved indgangen med MobilePay, men de vil være et par kroner dyrere end via boldbillet.dk, så der er flere gode grunde til at købe din billet online.

Bemærk i øvrigt, at Divisionsforeningen på grund af Corona restriktioner og måske som en indirekte hjælp til klubbernes økonomi har suspenderet alle fribilletter – herunder spiller- og divisionskort – men at vi selvfølgelig honorerer alle sæsonkort og dem der dukker op med vores klub- og fantrøje.

Priser

Det koster 60 kr. plus gebyr for en voksen billet og 25 kr. plus gebyr for unge under 18 år og pensionister fra 67 år og opefter. Hvis du køber med MobilePay på Østerbro Stadion er prisen 70 kr. for en voksen billet og 35 kr. for unge og pensionister.

Se alle priserne.

Husk også fan- og klubtrøjen

Opdateret 25. juli 2021: Vi har snart nyt om køb af fan- og klubtrøjer, webred.

Her køber du dine billetter online

Opdateret 25. juli 2021: Vi arbejder på højtryk med ny at få etableret den nye sædenummerering på Østerbro Stadion i Boldbillets system. Straks derefter udbyder vi billetter og sæsonkort til salg. Vi forventer at kunne gå i gang med salget af billetter og sæsonkort i uge 30, webred.

Billetterne bliver scannet ved indgangen til Østerbro Stadion. Kom gerne i god tid inden kampstart.

Du kan altid få gensendt dine billetter fra dette link fra mobilen eller din computer, hvis du ikke kan finde dem på kampdagen …

Spørgsmål vedr. billetsalget på boldbillet.dk

Hvis du har spørgsmål til teknikken er du velkommen til at kontakte boldbillet.dk på info@boldbillet.dk, og så hjælper de dig videre.

Vi ses på Østerbro Stadion.

Topfoto: Christian Midtgaard.