Vælg en side

En anderledes tirsdag aften på B.93 …

 

… hvor vores 2.divisionstrup havde fællesspisning i klubben nævnte dag, og derefter gik de op på 2. sal, hvor vores U 17 og U 19 -trup stødte til.

Cheftræner Thomas Nørgaard havde inviteret Kim Boye, som bl.a kendes fra sine spændende foredrag under navnet “Den mentale Kriger”, og Kim kalder en spade for en spade.  Foredragsholderen har mange erfaringer fra årene i den barske del af livet, de mange facetter af et fodboldliv og den meget maskuline tilgang til alle denne verdens udfordringer, har gjort Kim Boye til en kontroversiel, ærlig og meget direkte coach, debattør og foredragsholder – det fandt vores talentfulde spillere ud af.

Kim var meget direkte, og fortalte om sit ophold i FC Barcelona, sin hårde tid i Brøndby, og meget om hans  hjerteklub AB. Kim fortalte han fylder sine egne dage med positive handlinger og hans meget rå og upolerede facon taler til rigtigt mange danskere, og det gjorde det tydeligvis også på B.93 den aften.

Det var et meget interessant foredrag, og de 90 min gik hurtigt. Der var til sidst plads til at spillerne kunne spørge Kim og diverse. Thomas og Kim har været venner i mange år, og det var tydeligt for alle (se foto).

Vi bad cheftræneren om en udtalelse, om valget af Kim som aftenens midtpunkt.

Thomas Nørgaard

– Overordnet set går Kims og mine relationer mange år tilbage. Derfor vidste jeg det ville blive en stor oplevelse for alle. Først og fremmest er Kim et fantastisk menneske, og han er den bedste til at angribe spillernes “mindset” og udfordre dem.

– De skal turde drømme, og det er, i min optik, noget af det vigtigste. Kim er vanvittig dygtig, og i min vurdering var det en kæmpe inspiration for alle på U17 og U19, samt selvfølgelig 1. herresenior, slutter Thomas Nørgaard.

Fakta om Kim Boye

Født 1969. Far til tre sønner. Gift med Pernille Aalund og bosat i Ledøje.

Tidligere professionel fodboldspiller. En skade fik ham til at stoppe i 1998. Tog en pædagoguddannelse og påbegyndte efterfølgende en terapeutuddannelse og arbejdede i 13 år med unge kriminelle. Er i dag personlig coach, forfatter og foredragsholder.

Aktuel med sine videoer på “Den Mentale Kriger” og “Den Mentale Kriger – Parforhold” på Facebook. Har udgivet bogen: Den Mentale Kriger, særligt rettet mod fodboldspillere.

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg