Vælg en side

Omkring lørdagskampen B.93 mod Sfb – Oure FA.

 

Vores ansvarlige omkring afvikling af 1. seniors hjemmekampe Finn Christensen, Benny Gerneke og Tommy Møller har vurderet at vi ikke kan overholde de nyeste “Corona-regler” – hvis der lukkes tilskuere ind.

Det er også den samme vurdering vores sikkerhedsfolk og andre myndigheder er kommet frem til.

Derfor vil der kun være kontrollører og de frivillige fra Østerbro Stadion tilstede – udover de to hold og officials – til kampen på lørdag. Det vil sige kampen bliver spillet for “lukkede døre”, og dermed uden tilskuere.

B.93 er selvfølgelig kede af denne situation, men sikkerheden omkring disse Covid-19 regler gør, at vi ikke har andet valg. Grundet denne situation vil B.93 udvide det tidligere tilbud som var omkring den fantrøje vi solgte i foråret.

Opdateret, 20. januar 2021, webred.: Oprindeligt gav fantrøjen gratis adgang til hjemmekampene i 2020, men vi forlænger pr. 20. januar 2021 perioden og tilbyder gratis adgang til alle hjemmekampe på Østerbro Stadion på nær pokalkampe i foråret 2021, hvis du har fantrøjen på (se topfotoet).

Vi kan i øvrigt henvise til dækning af kampen via Ekstra Bladet +. Opgøret bliver streamet, og det kræver man har (eller køber ) et plus -abonnement.

Med sportslig hilsen B.93

Skrevet af Claus Vandborg
Foto: Rasmus Weng Karlsen.