Vælg en side

B.93 har sikret sig papir på et af klubbens største talenter, nemlig 18-årige Jeppe Erenbjerg. En kontrakt som blev underskrevet fredag (i dag) eftermiddag i lektiecafeen af Jeppe og sportschef Patrick Mtiliga.

Patrick Mtiliga udtaler

– Det er en fornøjelse at kunne meddele at har Jeppe skriver under på en to-årig aftale i dag. Han var meget beæret da han fik meddelelsen.

– Jeg har også haft en god snak med hans far, som var meget stolt over sin søn. Han pointerede også at Jeppe var meget glad for miljøet i B.93, hvilket bekræfter at vores værdier gør en forskel.

– Lad os fortsætte det gode arbejde. Tak til alle.

Vi fik også denne udtalelse af vores “Head of Coaching” Martin Jensen

– Jeg er meget glad for, at det endnu engang lykkes en af vores unge talentfulde spillere at bryde igennem til førsteholdet.

– Det er først og fremmest et resultat af det målrettede arbejde Jeppe har lagt for dagen den seneste tid, og en stor hyldest til de trænere, der har arbejdet med ham.

Godt tiltag af vores ledelse og stor respekt for de trænere, som har skabt Jeppe til at blive et af klubbens mest lysende talenter. Jeppe forventes spilletid i morgen lørdag til hjemmekampen mod Frem. Den kamp spilles jo kl. 15.oo på Østerbro Stadion, og er årets sidste hjemmekamp for 2. divisionsholdet.

Mød frisk op.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.