Vælg en side

Det er kammeratskabet, som betyder mest.

 

Hamid El Idrissi. Foto: Christian Midtgaard.

B.93 satser på egen ungdom og har i den anledning tegnet tre-årige kontrakter med to af klubbens største talenter, nemlig Hamid El Idrissi og Milan Silva Rasmussen. Begge er indlysende glade for at forlænge med B.93 .

Hamid er desværre knæskadet i øjeblikket, men web-redaktionen overværede da Milan satte sin underskrift på papiret (topfoto), som giver ham mulighed for at udvikle sig i B.93 de næste tre år. Vi bad om en udtalelse fra teknikeren Milan og sportsdirektør Patrick Mtiliga.

Milan Silva Rasmussen

– Jeg er virkelig glad for at lade min fodboldudvikling fortsætte i B.93, som jeg altid har været glad for at spille i. Mine ambitioner er store, og jeg håber at kunne gå hele vejen, da jeg gerne vil komme langt med mit fodboldspil.

– Jeg har tillid til at B.93 er det  rette sted for mig at være.

Patrick Mtiliga

– Det er glædeligt at kunne meddele, at vi har skrevet kontrakter med vores to talenter Hamid El Idrissi og Milan Silva Rasmussen fra vores egen ungdomsafdeling

– Det er enormt tilfredsstillende at se vores tætte samarbejde med Ungdomsafdelingen bære frugt. De skal have stor ros for at levere så mange unge spillere, som er træningsparate og ambitiøse.

– Hamid og Milan har begge vist et stort potentiale og har relativt hurtigt tilvænnet sig tempoet og det fysiske niveau på 1. senior. Vi glæder til at følge deres udvikling i den kommende tid.

Bonusinfo

Hamid El Morjani El Idrissi

  • Født 9. marts 2001
  • Ambitionen er at blive professionel fodboldspiller og spille i Ajax Amsterdam
  • Hamid er født og opvokset i Danmark, men har rødder fra Marokko
  • Debut i den første kamp i foråret 2020, nærmere bestemt 8. marts i udekampen mod Avarta (1-1).

Milan Justin Silva Rasmussen

  • Født 5. marts 2003)
  • Ambitionen er at blive at professionel fodboldspiller og at spille for Liverpool
  • Milan er halvt brasilianer, og det er en stor del af hans kultur og personlighed
  • Debut 27. juni 2020 mod FC Sydvest i 3-1 sejren, hvor Milan endda scorede det sidste mål.

Både Hamid og Milan understreger, at det er kammeratskabet, som betyder mest for dem. På den måde føler de, at B.93 er noget helt unikt, og der er et helt specielt fællesskab som det er fantastisk at få lov at være en del af.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.