Vælg en side

Sebastian Koch har været en fornøjelse at have i klubben og har leveret fra dag 1.

 

Som vi har sagt farvel til Emil Dyre og Nicolai Olsen fra 2. divisionstruppen, siges der også farvel til Sebastian Koch, som har været i B.93 i lidt over seks måneder.

B.93 og Sebastian skilles uden dramatik, da aftalen simpelthen bare er udløbet. Vi har været glad for den hurtige kantspiller, og hvem ved om vi ser ham i klubben igen – det håber vi.

Vi bad manden bag aftalen – sportsdirektør Patrick Mtiliga – om et par ord om offensivspilleren.

Patrick Mtiliga udtaler

– Sebastian kom til B.93 på et halvårigt lejemål fra Nykøbing Falster. I tæt dialog med Sportsdirektør Claus Jensen fra Nykøbing FA og Sebastian blev vi enige om, at B.93 kunne være et godt match.

– Det har været et meget en fornøjelse at arbejde med Sebastian. Med sin professionalisme, hurtighed, fysik og ikke mindst ydmyghed, har han bidraget enormt meget til at løfte vores niveau. Drømmescenariet ville naturligvis være at beholde Sebastian, men det glæder os at vi har været med til at bidrage til hans udvikling.

– Vi håber at Sebastian fortsætter sin udvikling og kan blive en afgørende spiller, når han vender hjem til Nykøbing Falster. Stor tak til Sebastian og Claus Jensen for et fantastisk samarbejde.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.