Vælg en side

B.93 siger farvel til en af de mest populære spillere gennem en årrække.

Adam startede i klubben, da han var kun seks år, og han debuterede 24. marts 2016, hvor modstanderen på Østerbro Stadion var B1908. Dengang havde han rygnummer 22, og han kom ind fra bænken fem minutter før tid – B.93 vandt kampen 3-1.

Vi bad om et par ord fra cheftræneren og selvfølgelig Adam selv.

Thomas Nørgaard

– Med Adams stop mister vi en af vores mest tydelige kulturbærere, og han kommer til være et mærkbart savn i omklædningsrummet.

– Adam har på alle måder levet op til klubbens værdier, og vi ønsker ham alt det bedste i hans civile karriere, hvor vi også er sikre på at han vil toppræstere.

– Vi glæder os til at se ham på terrassen til vores første hjemmekamp, hvor vi alle i klubben kan give Adam den hyldest og afsked som han fortjener.

Adam Emme

– Jeg har valgt at sige tak for nu til min hjerteklub B.93 efter godt og vel 19 år i klubben. Det har overhovedet ikke været en nem beslutning, men den kommer på det rette tidspunkt for mig.

– Jeg har et fuldtidsstudie, som jeg har haft svært ved at få til at hænge sammen med fodbolden. Jeg har valgt at fokusere på studierne for nu og gå all in på det, da det har været svært igennem en længere periode at gøre begge ting halvt.

– Det er klart at jeg føler at B.93 er “min klub”, hvor jeg har været en kulturbærer og hvor jeg har haft nogle fede oplevelser både på og uden for banen.

– Jeg kommer selvfølgelig til at savne gutterne i omklædningsrummet, staben og omgivelserne i klubben, men jeg er sikker på at de nuværende spillere vil være med til at løfte klubben videre i den gode udvikling, den er i gang med.

– Jeg er ikke fuldkommen færdig med fodbolden, men fortsætter i stedet på lidt lavere niveau andetsteds.

– Til sidst vil jeg gerne sige et stort tak til fanklubben for sang, støtte og fremragende stemning. Nu er det så min tur til at sidde på “Terrassen” og støtte gutterne på banen. 1-2-93.

Bonusinfo

  • årsmødet i Fodboldafdelingen 2016 blev Adam kåret til årets spiller
  • I efteråret 2017/18 blev han viceanfører. I sæsonen 2018/19 spillede Adam 30 ud af 35 kampe, og bortset fra en enkelt kamp var han indestarter. Stort set alle kampe som højre back
  • Adam blev medlem af Klub 100, da han passerede det magiske tal i udekampen mod Frem (1-0), der blev spillet 22. oktober 2019. Flot klaret på kun 3 ½ år.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto og portrætfoto af Christian Midtgaard