Vælg en side

Han debuterede for B.93 28. april 2008 i en kamp mod HIK. Resultatet glemmer vi, men et kig på holdet dengang fortæller at prominente folk som Nicolas Nielsen, Dan Lübbers, Danny Jung og Olcay Senoglu var på banen med Emil Dyre. Danny og Dan var spillende trænere.

Da B.93 i foråret 2012, for første gang i klubbens historie, rykkede ud af DM-turneringen, valgte Emil Dyre at tage turen med ned. Det samme gjorde andre rutinerede kræfter som anføreren Thomas Høegh, målmanden Jakob Thomsen, Martin Heisterberg og Danny Mirabel. De dannede rygraden på det hold, der med en 1. plads i DS/Kreds 1 sikrede klubben en hurtig returbillet til DM-turneringen.

Hvis han udtages (og kommer på banen) spiller Emil Dyre sin kamp for B.93 nr. 250 på lørdag og dermed er han i fornemt selskab. Han har allerede placeret sig i Top 10 (han har lige overhalet Leif Rønnow), og bør nok komme højere op på listen. Han skal dog tage et par piller med indbygget hastighed, hvis han skal nå Ole Petersen på 1. pladsen (Ole har spillet 409 kampe) – men interessant at Martin Heisterberg er indenfor Dyres rækkevidde. Det kan jo være at Heister lurer dette, og udtager Dyre til sin succesrige trup i 2019.

Det er spekulationer – lige nu skal vi bare holde øje med om Dyre kommer på banen mod Frem på lørdag. Der er kick-off kl. 15.00 på Østerbro Stadion.

Stort tillykke til Emil Dyre herfra – tror jeg godt vi tør sige.

Læs mere om Emil Dyre’s B.93 karriere på B.93’s unikke historiesider.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist