Vælg en side

I slutningen af sidste sæson blev talentfulde Jeppe Erenbjerg (årgang 00) rykket permanent op i seniortruppen efter en måneds succesfuld prøvetid med træninger og kampe. Denne opstart har budt på endnu to oprykninger, da talentfulde Lauge Persson (00) og Magnus Krogh (01) ligeledes nu er at finde i den officielle 1. seniortrup.

Det er en klar prioritering fra den sportslige ledelses side, at der er en en tæt dialog imellem akademitrænere & 1. herresenior trænere og ledelse, hvor der ugentligt bliver informeret omkring hvordan vores akademispillere udvikler sig.

Vi bad om udtalelser omkring dette:

Cheftræner Danny Jung

– Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde med disse unge spillere. Det er vigtigt for os, at vores træningsmiljø fortsat forbedres, og med disse nye ansigter – og et generelt højt niveau på resten af gruppen – kan vi rykke os yderligere på den front.

– Lauge er en dynamisk midtbanespiller som har sine forcer i vendinger med bolden samt et aggressivt pres og Magnus er en hårdtarbejdende angriber med gode dybe løb og et par gode afslutningsfødder. Jeg bliver ikke overrasket, hvis der kommer spilletid til dem i dette forår.

Sportsdirektør, Patrick Mtiliga

– B.93 er en klub som rent historisk har bidraget med mange talenter til dansk fodbold igennem årene. Det en vigtig del af vores strategi, at vi først og fremmest fokuserer på vores egne talenter, så vi på sigt kan blive mere eller mindre selvforsynende.

– Vi har flere spændende ungdomspillere, som vi følger nøje. Forhåbentligt er dette kun er starten på et nyt kapitel. Jeg glæder mig til at følge Lauge og Kroghs udvikling på 1. herresenior.

Head of Coaching, Martin Jensen

– Det er en fornøjelse at vi endnu engang kan rykke U-spillere op på vores 1. senior. Det er en kæmpe anerkendelse af det store arbejde, der bliver lagt i dagligdagen af trænerne på U17 og U19 – med Lasse Theis i spidsen.

– Det viser også, at den vej vi har valgt med samarbejde på tværs er helt afgørende for at få tingene til at lykkes, og hvordan vi på kort tid har skabt et markant retningsskift i kultur og handlinger. Jeg er sikker på, det samtidig vil være et kæmpe incitament – for spillerne i U17/U19-gruppen – til at arbejde endnu hårdere for at de bliver de næste til at få muligheden.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.