Vælg en side

B.93’s nigerianske stortalent Emmanuel Ogude har netop forlænget sin kontrakt med B.93 frem til udgangen af 2017. Emmanuel har siden sin debut i foråret taget B.93 og den danske 2. division med storm.

Emmanuel Ogude. Foto: Christian Midtgaard.

Det har været dejligt at få lov til at spille fodbold igen i trygge omgivelser. Jeg føler, at jeg er på vej mod topformen, og er meget glad for, at vi har fået en forlængelse på plads“, udtaler ”Verdens Bedste Emmanuel”, som han er blevet døbt af B.93 Fanklub.

Emmanuel har indtil videre, henover to halvsæsoner, scoret 19 mål og er noteret for 6 assists.

Emmanuel Ogude udtaler

Jeg har fået nogle rigtige gode holdkammerater, og der er en fantastisk stemning i og omkring holdet og klubben. Jeg har niveau til at spille i en bedre liga end 2. division, men jeg er helt rolig og har ikke travlt.

Jeg ved, at jeg kan stole på de mennesker, der er i og omkring klubben. De har taget sig rigtig godt af mig, og når det rigtige tilbud kommer, så er jeg sikker på, at vi finder en god aftale for både klubben og mig. I B.93 står man sammen. Det var noget af det første jeg lærte, da jeg kom til klubben.”

Der er stor interesse for Emmanuel og særligt hans mål mod Esbjerg fB i DBU Pokalen har fået Superligaklubberne op af sæderne.

Sekunder efter Emmanuel Ogude har scoret årets mål på Østerbro Stadion, hyldes han af anføreren Martin Heisterberg. Foto: Christian Midtgaard.

Sekunder efter Emmanuel Ogude har scoret årets mål på Østerbro Stadion i 4-1 sejren over AB Tårnby 22. april 2016, hyldes han af anføreren Martin Heisterberg. Foto: Christian Midtgaard.

B.93 udtaler

Vi er i dialog med en række agenter, og der er interesse fra flere klubber i både Danmark og udlandet. Emmanuel er en unik spiller med et virkelig højt topniveau. Han er med sine kun 22 år stadig en ung spiller, men er top professionel og moden i sin indstilling.

Jeg er helt sikker på, at vi nok skal finde en god klub i enten Danmark eller udlandet, som kan tage Emmanuel videre i sin professionelle karriere. Indtil videre er vi bare glade for, at Emmanuel har udvist os tillid og har forlænget sin kontrakt med os.

Generelt er det bare fantastisk at kunne opleve en spiller af hans kaliber i den danske 2. division,” udtaler bestyrelsesformand Lars Lüthjohan Jensen.

B.93 ligger i skrivende stund nr. 4 i 2. division Pulje 1 inden den sidste kamp ude mod Fredensborg BI, hvor en sejr kan sikre holdet kvalifikation til forårets oprykningsspil. Se stillingen.

Se i øvrigt Valdemar Jensens interview med Emmanuel Ogude.

Yderligere oplysninger

Lars_Luthjohan_Jensen_200x248px

Bestyrelsesformand for B.93 Kontraktfodbold ApS
Mobil: 40 28 35 36
llj@b93.dk