Vælg en side

2. divisionsholdets sidste hjemmekamp i efteråret flyttes til Svanemølleanlægget.

 

Efter en sportslig vurdering er vores sidste hjemmekamp, B.93 mod Sfb-Oure FA med kampstart kl. 15.00 lørdag d. 14 november) flyttet til vores eget anlæg. Dette betyder samtidig, at vi ikke kan åbne for betalende tilskuere. Det er vi ekstremt kede af.

1. holdet kan ikke længere træne på græs, og alle øvrige kampe resten af året skal samtidig spilles på kunstgræs. Det er den primære baggrund for denne beslutning. Derudover giver vi Østerbro Stadion muligheden for at komme tilbage i bedre stand til de første kampe i marts. Den blev tydeligt overbelastet i forbindelse med vores sidste kamp, og vurderingen er, at en yderligere kamp vil påføre banen en masse nye skader – som det vil være meget svært at få udbedret til tiden.

Under hensyntagen til myndighedernes restriktioner i forhold til Covid-19 kan vi desværre ikke tilbyde adgang til kampen for betalende tilskuere. Vi undersøger – indenfor de regler vi har fået pålagt – om vi  forsvarligt kan skaffe en lille gruppe siddepladser til bl.a. vores stadion frivillige som tak for deres arbejde gennem sæsonen.

Tak for jeres forståelse, støtte og support.

Venlig hilsen
B.93

Foto af Claus Vandborg.