Vælg en side

Divisionsholdet kom i pulje med AB, Næstved, Frem, Hvidovre, Brønshøj, Skovshoved og Hillerød til efterårsspillet i 2. division. En spændende fordeling, og vi bad om kommentarer fra et par af de ledende nøglefigurer omkring holdet.

Sportschef Frank Nielsen var i kontakt med cheftræner Sune Lærkedahl Jensen og efter de fik talt sammen, kom Frank med denne kommentar.

Sportschef Frank Nielsen udtaler:

Det er meget svær pulje med en masse lokalopgør og mange tilskuere. Klassiske opgør især mod Hvidovre, AB og Frem, og det bliver spændende at møde de nye hold Hillerød og Skovshoved. Mange af vores modstandere opruster, hvor vi fastholder vores koncept og strategi med fokus på talentudvikling og rutine.

Vi vil fortsætte den proces Sune er startet med hans team, og truppen vil ikke blive suppleret nævneværdig, da vi tror på vores koncept og nuværende trup. Der er ingen tvivl om det bliver en svær pulje, hvor mange hold vil slås om de fire oprykningspladser“.

Ole Ringheim, bestyrelsesmedlem i B.93 Kontraktfodbold ApS er på linie med Frank:

Der bliver mange udfordringer i dette efterår, men spændende bliver det – og vi får heldigvis interessante kampe, som bør lokke en del folk på stadion. Det er svært at fremhæve hold, men det tegner til at blive en en nostalgisk omgang af “gamle venner” som vi har en fin historik med. Favoritterne er svære at udpege, men vi tror på vores talentfulde mandskab. Vi kom desværre ikke igennem med vores ændringsforslag af strukturen i 2. division (indslag om dette kommer senere, webred.), men vi er fuld af optimisme før disse meget interessante kampe og svære modstandere“.

Skrevet af Claus Vandborg.