Vælg en side

Danny Jung nu med overrevet sene i baglåret.

 

Sidste tirsdagstræning for divisionsholdet afsluttes træningen med spil til to mål. Haitam måtte gå ud med en skade, og så trådte Danny Jung til. Det gik egentlig godt det første minut, men intensitet, åbenbart dårlig form og manglende opvarmning virkede som at være en dum cocktail. I en sprint røg Danny til jorden med et brag.

Vi erindrer alle hvor god en fodboldspiller Danny var. Han spillede 91 kampe (33 mål) i perioden 1991 til 2005 for B.93, men det virker som om han ikke får comeback mere – for at sige det mildt. Vi bad om en udtalelse fra vores uheldige cheftræner.

Danny Jung

– Jeg har jo haft min del af fiberskader over årene og kunne mærke, at det her var i en anden og kraftigere kaliber. Jeg vidste jeg var færdig. Scanninger viste totalt overrevet baglårsene med dertilhørende operation, efterfulgt af mindst seks uger på krykker

– Det begrænser selvfølgelig min mobilitet og timingen er skidt, men jeg er opsat på at komme hurtigst muligt tilbage. Jeg kan ikke holde ud at være væk fra klubben, drengene og teamet bag.

– Det er så vigtigt, at vi allesammen bidrager til at få vendt den pointfattige stime, bevarer troen på egne evner og får overført det gode træningsniveau til kampene.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.