Vælg en side

Anført af sportschef Patrick Mtiliga, har B.93 forøget kvaliteten i truppen.

 

B.93’s 2. divisionstrup er faldet på plads (så meget som den slags kan være), og vi har fået Haitam Hajjami og Philip Rejnhold blandt vores spillere. En nøgtern vurdering herfra, er at vi har fået en god trup – og dette skyldes vores sportslige ledelses (ikke mindst Patrick Mtiligas) rigtige vurderinger og kloge tålmodighed.

Vi må se om de to spillere får plads på holdet, som jo starter turneringen hjemme i morgen lørdag 9. marts kl. 15.00 på Svanemølleanlægget. Kampen spilles på vores nye fine kunstgræsbane. Bemærk, at der sælges soft-drinks, kaffe og slik fra boden ved banen – skal I have en øl er det inde i restaurationen, som I evt. kan tage det med ud til banen. Vores restauratør fortæller han holder åbent i et rimeligt tidsrum før og efter kampen.

Webreaktionen bad vores cheftræner om at sætte ord på de nye spillere.

Danny Jung udtaler

– Haitam Hajjami er offensivspiller. Han har spillet i B.93 som ungdomsspiller, og ophævede med Brønshøj i efteråret. Han er hårdtarbejdende og har et kort og godt aftryk med begge ben. Han har flyttet sig meget fremad i den sidste periode. Han har ikke været aktiv i en periode, men bliver god, da han er en ydmyg fyr som arbejder hårdt. Hvis han fortsætter sin fremgang, kan han blive meget spændende.

– Philip Rejnhold er en rutineret divisionsspiller. Han har været i Roskilde, men kommer fra Brønshøj. Kan spille begge backs og er en god type men hensyn til træningsmiljøet. Han er en type, som kan blive en stor forstærkning. Hurtig og nærkampstærk, samt meget erfaren. Han banker allerede på til en startplads.

– Det er to gode fyre at få ind i truppen. Ikke kun træningsmæssigt, men også på alle andre områder, slutter Danny.

Skrevet af Claus Vandborg.
Holdfoto af Christian Midtgaard.