Vælg en side

Magnus Krogh Hansen debuterer på U 19 landsholdet.

 

Magnus Krogh Hansen fik debut fredag mod Wales (en kamp som blev spillet i Nakskov Idrætspark) med en scoring – og han er med i truppen på mandag kl. 15 i kampen på Nykøbing Falster idrætspark.

Stort tillykke til alle der har arbejdet med ham, ikke mindst vores cheftræner Danny Jung, der klogt (og utrætteligt) har kimet landstræneren ned for at få ham til at se på Magnus.

Vi er meget stolte i klubben, og bad om udtalelser fra nøglepersonerne i denne succes. Og gav selvfølgelig Magnus ordet til sidst – dette fra lejren. I kan læse talentchef Martin Jensen, sportsdirektør Patrick Mtiliga og hovedpersonen Magnus Krogh Hansens (som vi fangede sent fredag aften i landsholdslejren efter sin debut) ord her:

Martin Jensen

– Vi har nået en kæmpe milestone for B.93 Akademiet, kun et år inde i vores nye strategi. Vi har igen i B.93 fået en U-landsholdspiller.

– Magnus Krogh Hansen er blevet “efterudtaget” til U19-landsholdet på baggrund af tre gode træninger nede på samlingen på Falster.

Patrick Mtiliga

– Det er et bevis på det gode samarbejde imellem trænere/ledere på akademiet & 1.senior.

– Og naturligvis Krogh’s fantastiske dedikation i dagligdagen. Han er en god ambassadør for vores klub.

Magnus Krogh Hansen

– Hele det her landsholds noget er sgu gået stærkt. Fra at blive udtaget til at træne med, til lige pludselig at få debut. Det er top professionelt. Debuten gik godt, jeg kom ind da vi var bagud 2-1 og var med til at erobre bolden i min første aktion, så vi scorede til 2-2.

– Da den blev 3-3 så skulle vi ud i straffesparkskonkurrence hvor træneren kom hen og spurgte om jeg ville sparke, og det sagde jeg “ja” til. Så jeg sparkede som nummer fire og scorede. Det er helt specielt at være med til landsholdssamling, og træne og være sammen med spillere som til dagligt spiller og træner med Superligaen.

Se også artikel på ekstrabladets sportssider her.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.