Vælg en side

Streaming på B.93 `s kamp  – se længere nede

Vores modstander i 3. runde af Sydbank Pokalen er ASA fra Aarhus, som er placeret i Jyllandsserien.

På vejen til mødet med B.93, har de – i “DBU runderne” – spillet mod Aalborg Chang, som de slog sikkert med 4-0, og derefter slog de Grindsted med 2-1. ASA er involveret i bundstriden – dette  i Jyllandseriens pulje 3.

B.93’s pokaltraditioner er ikke så store, men i “gamle dage” vandt vi KBU’s pokalturnering 13 gange. Sidste gang i 1953, hvor vi slog AB 2-1 foran over 10.000 tilskuere (det var gode tider med tilskuere dengang).

I 1955 indførte DBU den landsdækkende pokalturnering, og der har vi været i semifinalen to gange, nemlig i 1967 og 1973, og den største præstation var da vi i 1982 vandt DBU’s pokalturnering ved at slå B.1903 over to kampe (med et par af de nuværende ledere i truppen). Den første kamp – i den daværende Københavns Idrætspark – endte 3-3 efter forlænget spilletid, og vi vandt 1-0 i omkampen samme sted.

I 2017 nåede vi ottendedelsfinalen, hvor vi i Parken tabte 0-3 til FCK fra øverste række, en kamp – som modsat finalen i 1982 – blev sendt i tv. Vi gjorde en god figur, men var selvfølgelig oppe mod overmagten. Det skal nævnes at vores fanklub klart vandt kampen på tribunen.

Vi skal vel regnes som favoritter i 3. rundes pokalkamp, men det kan blive en svær opgave – lidt afhængig af hvordan Thomas Nørgaard vælger at stille op. Umiddelbart skal vi dog være glade for lodtrækningen, da en sejr kan give os en yderst interessant kamp i næste runde. Dog lidt irriterende, at vi skal rejse langt igen, men sådan er livet jo ind imellem.

Kampen spilles tirsdag d. 10/11 kl. 16, og kan ses på live stream direkte.

Klik på nedenstående link, og så er du klar til at gå direkte på og se B.93 live

Livestream kampen her

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.