Vælg en side

B.93 – Hvidovre 1-2 (0-0)

0-1 Christian Jakobsen (51′)
0-2 Oscar Skjold Pedersen (75′)
1-2 Martin Heisterberg (90′)

Østerbro Stadion
231 tilskuere.

Lørdagens kamp mod nedrykkerne fra Hvidovre fandt sted på et pløret Østerbro Stadion. Sine steder stoppede bolden i regnmasserne, så det var et prekært spørgsmål, om kampen kunne gennemføres på en sportsligt forsvarlig måde, men efter grønt lys fra KI blev den altså spillet.

Hvidovre så umiddelbart ud til at håndtere de vanskelige forhold bedst. Især højrewingen Azad Corlus smukt udadskruende indlæg mod tankcenterforwarden Jonathan Nielsen voldte B.93-forsvaret store problemer og kunne have ført til HIF-føring i kampens indledning.

Som halvlegen skred frem, kom B.93 dog bedre med i spillet. Bedste mulighed tilfaldt Oliver Drost, der blev spillet flot i dybden af Senoglu. Desværre gik hans afslutning i sidenettet. De to unge, Drost og Sebastian Czajkowski, var med energiske indsatser kilder til uro i Hvidovre-forsvaret. Sebastian blev da også kåret til kampens 93er.

I pausen måtte B.93 udskifte Roshani (smerter efter et slag i maveregionen) og Markus Leding (svimmelhed efter at have slået hovedet). Om det var udskiftningerne, der var medvirkende til, at B.93 ikke kom ud til anden halvleg som man kunne have ønsket, står hen i det uvisse, men i hvert fald var det de rødblusede, der begyndte halvlegen bedst.

Efter et nyt farligt indlæg fra højre angrebsside fik Jonathan Nielsen straks efter pausen en ny kæmpechance, heldigvis bugserede han bolden over mål fra nært hold. Men kort efter gik det galt: Et nyt indlæg, fra højre igen-igen, blev forlænget mod mål af Christian Jakobsen. Bolden studsede på det smattede underlag og smuttede forbi Bruhn ved nærmeste stolpe. 0-1.

B.93 forsøgte at kæmpe sig tilbage i kampen og fik også en stor mulighed ved indskiftede Castelijns. I fri position i feltets højre side afsluttede han desværre lige på målmanden. Men Hvidovre var ikke ufarlige i den anden ende, nu hvor de fik plads til deres kontraspil. Godt et kvarter før tid satte de trumf på, da et 93-hjørnespark pludselig blev forvandlet til en Hvidovre-kontrachance. Bolden blev spillet skråt bagud til indskiftede Oscar Skjold Pedersen, der med et knastørt hug sendte bolden fladt i mål.

I slutfasen satsede B.93 alt for at forcere en reducering frem. Anders Dahl Simonsen havde et fint forsøg, som Larsen i Hvidovre-målet parerede. Men vi skulle frem til den ordinære spilletids sidste minut før reduceringen kom: I to omgange fik Martin Heisterberg ekspederet bolden i mål efter et hjørnespark. Derved kronede han for tredje gang i år en fornem fighterindsats med en scoring.

I overtiden blev U19-talentet Markus Rygaard sendt på banen til sin debut i en sidste offensiv satsning, men for sent. 1-2 stod sig, et nyt, bittert nederlag for B.93.

Miraklet Mirabel: “Jeg synes, at vi er godt med i første halvleg mod et hold fra top 6. Men de er bare skarpere i feltet end os, og det afgør sådan en kamp.”

Holdet på banen

Frederik Bruhn

Jason Svensson
Marco Holst
Martin Heisterberg
Markus Leding (ud 46′)

Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel (ud 90′)

Omar Roshani (ud 46′)
Olcay Senoglu
Oliver Drost

Sebastian Czajkowski

På bænken

Morten Levinsen (ind 46′)
Jack Castelijns (ind 46′)
Markus Rygaard (ind 90′)
Nico Jørgensen
Simon Carstensen
Frederik Bülow
Ronni Raun

Kampreferat v) Mads Mazanti.

Se web-tv fra kampen

Se B.93 TV i forbindelse med kampen.
Se Kanal Sport reportage og interview fra kampen.