Vælg en side

Jeg har tilbragt så mange dejlige timer i B.93.

B.93 er blevet enige med Magnus Krogh Hansen at ophæve kontrakten med offensivspilleren, og dermed forlader Magnus indlysende B.93 – hans nye klub bliver FC Roskilde.

Der har været rene linjer hele vejen igennem, og parterne skilles i en positiv ånd. B.93’s ledelse har – som man altid ønsker at gøre – meldt klart og ærligt ud om Magnus’ position i truppen, og hans muligheder for spilletid.

Alle i B.93 ønsker sympatiske Magnus al mulig held og lykke med sin fodboldfremtid, og er glade for, at der har været en åben og ærlig kommunikation i forløbet.

Magnus Krogh Hansen fik sin debut 3. juni 2018. Han var således kun 17 år, men havde allerede markeret sig på diverse ungdomshold som en meget målfarlig angriber. Debuten var hjemme mod VSK Aarhus.

Pudsigt nok møder vi endnu et Aarhus hold i Sydbank Pokalen om kort tid, når B.93 som bekendt møder AGF i to spændende kvartfinalekampe. (De kampe vender vi tilbage til når vi er tættere på kick-off).

Vi fik udtalelser fra hovedpersonen og B.93’s sportsdirektør:

Magnus Krogh Hansen 

– Jeg har haft gode samtaler med Patrick og Thomas, og vi er enige om at det var tid til at få nye øjne til at se på mig, og jeg ønskede også mere spilletid.

– Det er vemodigt at forlade klubben, da jeg har tilbragt så mange dejlige timer i B.93, men måske er det på gensyn, man ved aldrig hvad der sker.

– Jeg vil savne de gode holdkammerater, dygtige ledere og trænere, som jeg har haft glæden at samarbejde med.

Sportsdirektør Patrick Mtiliga

– Vi har valgt at ophæve kontrakten med Magnus Krogh efter hans eget ønske.

– Magnus har fået muligheden for at skrive kontrakt med FC Roskilde, hvor han vurderer chancerne for regelmæssig spilletid er større end i B.93.

– Magnus er en dygtig fodboldspiller og en fantastisk person. Vi glæder os til at følge ham i fremtiden og ønsker ham held og lykke.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos af Christian Midtgaard.