Vælg en side

Victor Michaelsen skifter klub.

 

Victor Michaelsen (født 5. juni 1997) fik sin debut 8. april 2017, da han afløste Ronni Raun i udekampen mod Thisted (det var en kamp vi tabte 0-1). Han er lige kommet tilbage efter en slem skade – og var kampklar efter sin genoptræning – men nu søger Victor nye udfordringer.

Målmanden har meddelt trænerne og ledelsen omkring truppen, at han skifter klub, da han har fået en god mulighed i Brønshøjs divisionstrup.

Vi bad Victor og cheftræner Thomas Nørgaard om at kommentere på skiftet.

Victor Michaelsen

– Det har været en svær og vemodig beslutning, da jeg været i B.93 en håndfuld år, og har fået tætte bekendtskaber samt gode kammerater.

– Jeg har fået en god mulighed, som jeg tror er det rette for min udvikling, og jeg er glad for at B.93 ikke vil stå i vejen. Vi har haft en god dialog omkring det den seneste uge, og jeg ønsker B.93 al mulig held og lykke i den nye sæson.

Thomas Nørgaard

– Victor har været en meget vellidt skikkelse i omklædningsrummet og er en super fyr som vil blive savnet.

– Victor fik en chance som han ønskede at forfølge efter et længere skadesforløb, og vi ønskede som klub ikke at stå i vejen for ham.

– Vi sender Victor videre med de bedste anbefalinger og ønsker ham al mulig held og lykke.

Bonusinfo

Grunden til at dette er offentliggjort kl. 10 denne mandag 3. august skal findes i, at det også er tidspunktet, hvor Victor informerer truppen til morgentræningen, og at Brønshøjs webredaktion – efter aftale – udsender nyheden om skiftet.

Viggo (som han kaldes) har spillet 24 kampe på vores divisionshold.

Find Palle “Banks” Jørgensens spillerprofil tekst om Victor her.

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.